Not today
❤️
Він спитав, чи пробувала я косметику з центелою, я сказала, що ні та що я не впевнена, що вона крутіша за нашу обліпиху, але маркетолог в неї краще, потім спитав, скільки коштує мій крем і сказав, що крем, який я хочу, надто дорого коштує, поцікавився, скільки я витрачаю на косметику за рік. Тоді в моєму арсеналі було молочко, пінка, тонік та крем. Все. Сказав, що невже я не розумію, що платити за косметику не варто, тому що вона нічого особливого не робить, я ж така розумна. Сказав, що коли ми житимемо разом, він хоче, щоб я витрачала на косметику менше і робила всі б’юті-процедури сама. Так дешевше. Потім він спитав, чому я не хочу з ним жити, а я спитала, скільки він витрачає на пиво та походи в нічні клуби. Хоча це було давно, я часто згадую цього кандидата в бойфренди, коли чую дискусії щодо вартості косметики.
Коли все в житті йде не так, як хочеться, добре мати вдома омріяний крем. Приходиш ввечері і тебе чекає саме та косметика, яка тішить душу, і поки ти її наносиш, думаєш, що може й все інше вдасться зробити таким як хочеться, треба лише докласти ще зусиль, спробувати інші способи, треба лише не здатись, not today. Тоді полиця з косметикою це не просто острівець краси, це місце сили, доказ того, що мрії можуть збуватися.
Я дуже хотіла цей набір і його покупка зовсім не вписувалась мені в бюджет. Буквально зранку я думала, що як же я його хочу і мушу терпіти, а вдень мені подарували гроші. Просто так, військовий наполіг та подарував мені 700 гривень і дві пачки морозива. Я не з тих, хто вірить в знаки чи в те, що можна щось попросити у всесвіту, але в цей раз повірила, що його я і маю купити.
Набір складається з сироватки 20 мл та крему 30 мл. Сироватка ліпосомальна, а крем ламелярний, корейський виробник NeoPharm Co Ltd має патент на цю технологію та душевну бренд-легенду: батько розробив ламелярну емульсію, яка тепер застосовується у засобах Real Barrier, Atopalm та Derma:B, тому що його третя дитина не могла спати через свербіж шкіри. На офіційному “серце батька” зазначено в перевагах продуктів.
Активні компоненти у засобах в основному однакові, це ніацинамід в концентрації 5%, екстракт центели, добутий з сирої рослини, окремо азіатикозід, азіатикова кислота, мадекасова кислота, мадекососід. В сироватці також є екстракт обліпихи, якого немає у кремі, і хоча колись олія обліпихи врятувала мою шкіру від наслідків легкого опіку, я вагалась: брати набір чи повнорозмірний крем, котрий я вже пробувала в мініатюрі, однак, душа просила набір і, як виявилось, в комплексі ефект ще краще.
Сироватка за консистенцією як текучий гель з нотками жирності, вона сама по собі економічна, а я ще й наношу її на вологу шкіру, тому мені вистачає декілька малих крапель. Крем густий як мазь, але тане на шкірі й добре розподіляється, вистачає горошини, після нього як й з іншими ламелярними кремами, шкіра на вигляд наче нічим не змащена. Я використовую сироватку та крем ввечері і цей набір це найкраще, що траплялось з моєю шкірою, вона зволожена, заспокоєна, і я не відчуваю звичних ознак розацеа, таких як приливи, печіння, свербіж (нарешті, через 6 років пошуків). Шкіра відчувається та почувається як абсолютно здорова, вона стала краще переносити й іншу косметику, в тому числі дуже активну.
Дякую, Женя, ЗСУ, ти врятував мою шкіру і, мабуть, життя теж в якийсь інший день.
Я хочу з часом спробувати більше засобів від NeoPharm, а зараз мені важливо хоч трошки донатити. Мені не треба вся на світі косметика, достатнього саме того, що хочеться.
Дякую за увагу, дівчата, мирного неба 🇺🇦
Коментарі (0)