☕️ Karina ☕️

HONEST PRODUCTS РЕГЕНЕРУВАЛЬНИЙ КРЕМ ДЛЯ НІГ

Я не покладала на нього ніяких надій, а також взагалі не купляла раніше окремий засіб для зволоження ніжок (для ції цілі використовувала звичайний крем для тіла). Дякуючи команді MUC, цей продукт потрапив до мене на тестування.

💛Опис - Відкрийте для себе інноваційний догляд за шкірою ніг із кремом Honest Products med JAR №7. Цей регенерувальний крем створений для тих, хто цінує турботу про своє тіло, прагне краси і здоров'я. Спеціально розроблена формула, збагачена кокосовою олією та депантенолом, глибоко живить шкіру, сприяючи її природному оновленню та регенерації. Він ідеально підходить для щоденного догляду, забезпечуючи ногам необхідне живлення та зволоження. Дія крему спрямована на посилення процесів відновлення шкіри, роблячи її більш м'якою та пружною. Комбінація кокосової олії та масла ши у складі крему утворює легку, але ефективну захисну плівку, яка оберігає епідерміс від несприятливого впливу навколишнього середовища. Це не лише запобігає втраті вологи, а й зберігає природну еластичність шкіри. Регулярне використання крему Honest Products med JAR №7 допоможе вам підтримувати шкіру ніг у чудовому стані, надаючи їй здорового вигляду та відчуття комфорту.

💛Особливості крему:

• збагачений кокосовою олією та депантенолом;
  • сприяє регенерації шкіри;
  • утворює захисну плівку на поверхні епідермісу;
  • запобігає втраті вологи;
  • покращує еластичність і пружність шкіри;
  • підходить для щоденного використання;
  • миттєво зволожує та живить шкірний покрив;
  • захищає від зовнішніх впливів;
  • легка й нежирна текстура;
  • оптимальним для всіх типів шкіри.

💛Пакування - туба із кришкою формату фліп - топ. Має захисну фольгу, яка гарантує, що засобом ніхто не користувався. Стильний мінімалістичний дизайн із логотипом та надписом чорного кольору.

💛Об'єм - 100 мл.

💛Розхід - крем легко розприділяється і його достатньо невеликої кількості для всієї поверхні.

💛Виробник - Україна.

💛Аромат - легкий, ненав'язливий.

💛Текстура - мені особливо подобається. Кремова, наче повітряна, легка. Добре розприділяється та поглинається. Залишає невагому захисну плівку на шкірі.

💛Інградієнти - Aqua, Petrolatum, Panthenol, Mineral oil, Coconut Oil, Stearic Acid, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Monostearate, Glycerin, Seabuckthorn Pulp Oil, Triceteareth-4 Phosphate, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Linum Usitatissimum Seed Oil, Phenoxyethanol (and) Ethylhexylglycerin, Disodium Cetearyl Sulfosuccinate, Butylated Hydroxytoluene, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Parfume, ТЕА.

1 елемент складу середнього рівня безпеки.

🟠Parfum - Віддушка парфумерна.

2 елементи складу не знайдено.

🟢seabuckthorn pulp oil - безпечно. Олія олія обліпихи. Чудово підходить для сухої шкіри. Зволожує, захищає від зовнішніх впливів, живить та заспокоює.

🔵TEA - допустимо. Триетаноламін. Основа при виготовленні мил або як емульгатор масел, а також при регулюванні кислотності продукції.

На другому місці складу - вазелін. При необхідності включається до складу косметичних кремів, забезпечуючи оклюзію та надаючи властивості ковзання. Має пом'якшуючі, пластифікуючі та водовідштовхувальні властивості.

Також є пантенол (зволожує, заспокоює).

Мінеральна олія - продукт нафтопереробки високого очищення. Застосовується для пом'якшення, змащування та розчинення інших інгредієнтів. Сприяє утриманню вологи в шкірі. У високих концентраціях може виступати канцерогеном.

Кокосова олія (зволожує, антиоксидант, антисептик).

Гліцерин (зволожує). Олія кісточок абрикосу добре вбирається та засвоюється шкірою, сприяє регенерації шкіри. Оливкова олія - емолент, антиоксидант. Екстракт насіння льону - протизапальна, антиоксидантна, живильна дія.

І, на жаль, знову в складі наявний такий консервант, як BHT - Синтетичний антиоксидант. Його звинувачують у тому, що він є ендокринним руйнівником та здатний до накопичення у організмі.

💛Враження - дія крему мені дуже подобається. Він чудово зволожує, пом'якшує шкіру ніг та стоп. Також, якщо присутні якісь подразнення - зменшує їх інтенсивність. Мені дуже подобається його текстура, вона легка, кремово повітряна. Легко розприділяється по шкірі та чудово поглинається. Не залишає неприємних відчуттів, таких як липкість чи відчуття плівки (хоча він створює комфортну захисну плівку на поверхні епідермісу). Але деякі складники мене не порадували. Хоча за цей бюджет крем чудовий.

7/10 (зняла декілька балів за склад)