Missmili

Охолоджувальна ліфтинг-маска проти набряків від Hollyskin

Охолоджувальна ліфтинг-маска проти набряків від Hollyskin

Про цю маску я вже писала огляд-https://club.makeup.com.ua/post/43513/ ,тому не буду детально зупинятися на її характеристиках. Цей допис присвячую тим, хто ще сумнівається, чи варто брати повний розмір.

Вартість: 370-450 грн

• Виробник: Україна

• Обʼєм: 250g

Охолоджувальна ліфтинг-маска проти набряків від Hollyskin

Призначення:

Artichoke Skin Perfecting Mask від Hollyskin відновлює пружність шкіри, робить контури обличчя більш чіткими та виразними. Завдяки натуральним екстрактам артишоку та центелли ,а також глині, маска зменшує набряки, заспокоює подразнення, підтримує пружність шкіри та надає їй гладкість.

Комплектація:

Маска поставляється в стильній картонній упаковці ромбічної форми, яка виглядає цікаво і привабливо. Продукт знаходиться в прозорому матовому тюбику з кришечкою фліп-флоп та захисною фольгою, яку потрібно зняти перед використанням. До комплекту також входить пластикова лопаточка, яку за задумом можна використовувати для нанесення маски на обличчя.

Обʼєм: Цілих 250 мл! З урахуванням того, що виробник рекомендує використовувати маску двічі на тиждень, її вистачить надовго. Однак є і мінус — після відкриття продукт придатний лише 6 місяців, тому варто використовувати його регулярно і не філонити.

Лопаточка: Вона зручна для нанесення маски на щоки і лоб, але в зоні носа та підборіддя користуватися нею трохи складніше. Пензлик був би практичнішим, але лопаточка має свої переваги — вона гігієнічніша і легше миється.

Ефект: Маска чудова! Вона має приємний охолоджуючий ефект, пом’якшує, освітлює і заспокоює шкіру. Оскільки я маю проблемну шкіру, для мене важливо, щоб маска не провокувала нові висипи — і вона цього не робить! Щодо набряків, результат чудовий — після використання шкіра виглядає свіжою, відпочилою і без припухлостей, що так часто турбують вранці.

Висновок: Маска вау! і дійсно варта уваги. Якщо ви шукаєте продукт, який освіжить і покращить стан шкіри вранці, то це саме вона!