Darina🦉

Joko Blend Oud Rosewood

Joko Blend Oud Rosewood

Ніжний та романтичний, саме такі враження від цього красунчика! Парфумований лосьйон для тіла Oud Rosewood 💜 - це про комфорт, ніжність, затишну атмосферу...

Лосьйон представлен в гарному та сучасному дизайні. Це прямокутний флакон, приємного фіолетового/лілового кольору. Заспокійливий колір.

Гарно працюючий дозатор (помпа). На звороті є вся необхідна інформація для споживача. Об'єм 250 мл.

Склад:

Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Propylene Glycol, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Dicaprylyl Carbonate, Disodium Cetearyl Sulfosuccinate, Cetearyl Alcohol, Cocos Nucifera Oil, Orchid Extract, Gardenia Taitensis Flower Extract, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Sodium Polyacrylate, Parfum (Fragrance), Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Sodium Benzoate, Citronellol, Coumarin, Hexamethylindanopyran, Linalool, Pogostemon Cablin Oil, Trimethylcyclopentenyl Methylisopentenol.

Текстура - легка, невагома на шкірі, кремове-гелеве молочко, середньої густоти. Рідина білого кольору.

Великий плюс, що лосьойон миттєво вбирається в нуль, не залишаючи ніяких слідв на шкірі.

Цей аромат асоціюється з прохолодним вечером. Це ніжні пудрові квіти з деревинними нотами. Дуже теплий, затішний, спокійний аромат. Який дуже довго залишається на шкірі!

Взяти улюблену книжку в вечері, заварити трав'яний чай, одягти улюблений теплий халат, і намаститись Oud Rosewood, це справжній релакс✨.

По дії всі лосьйони нової лініикі мені однакові, це гарне зволоження та пом'якшення. Заспокоєння шкіри.

Гарний базовий лосьйон, але це, ще і парфум для тіла!

💜

Joko Blend Oud Rosewood
Joko Blend Oud Rosewood
Joko Blend Oud Rosewood
Joko Blend Oud Rosewood