Darina🦉

Joko Blend Spicy Vetiver

Joko Blend Spicy Vetiver

Joko Blend випустив неймовірні гарні та ароматні новинки. Це колекція парфумованих лосьйонів для тіла та гелів для душа, в дуже гарній кольорових відтінках!

Почну одразу зі свого фаворита, парфумованого лосьйона Spicy Vetiver🌿.

Лосьйон представлен в гарному та сучасному дизайні. Це прямокутний флакон, приємного зеленого, м'ятного кольору. Навіть зовні він вже освіжає. Гарно працюючий дозатор (помпа). На звороті є вся необхідна інформація для споживача. Об'єм 250 мл.

🌿Текстура - легка, невагома на шкірі, кремове-гелеве молочко, середньої густоти. Рідина білого кольору.

Великий плюс, що лосьйон миттєво вбирається в нуль, не залишаючи ніяків слідв на шкірі.

🌿Аромат - це моє! Мій фаворит - це дуже свіжий аромат, який бадьорить. Це соковиті стиглі цитруси, чай з бергамотом, виражені лісові та димчасто-землистi вкраплення. На прикінці з'являється, якась пряна приємна квітка.

🌿Ветивер, я не знаю, що це за рослина, і який вона має аромат, але я вже помітила, в парфумах, або інших засобах, де є ця рослина в піраміді, то це точно моє. Треба придбати ефірну олію з цікавості.

Люблю саме цей лосьйон використовувати саме з ранку, він дуже бадьорить та освіжає. І працює як парфум.

🌿Аромат тримається на шкірі 4-5 години.

Засіб гарно зволожує та пом'якшує шкіру. Заспокоює шкіру, використовувала після гоління, це топ! Знимає почервоніння, та пришвидшує загоюванню шкіри.

Збагачений активними компонентами: олією кокоса, пантенолом, екстрактами квітів Моной де Таїті та орхідеї.

Лосьйон в якому прекрасне все, від А до Я! Щиро раджу спробувати, тим хто любить парфумовані засоби! Саме цей повторю з задоволенням!

💚

Joko Blend Spicy Vetiver
Joko Blend Spicy Vetiver
Joko Blend Spicy Vetiver
Joko Blend Spicy Vetiver
Joko Blend Spicy Vetiver