О'L

Кремові рум'яна, що перетворюються на пудрові

Кремові рум'яна, що перетворюються на пудрові

Цікавим відкриттям для мене виявився той факт, що одним з найпопулярніших моїх дописів виявився допис з моєю колекцією косметики від Florence by mills.
Допису вже більше року, тож, моя колекція з того часу вже трішки змінилася - багато empty bottles вже пішло на переробку (ну, коли ж вже настане той час, коли й вітчизняні виробники будуть пропонувати своїм клієнтам якісь "плюшки" за повернення чи переробку своєї тари чи пакування???), а також з'явилося кілька нових цікавих позицій, про які, можливо, згодом також розповім ).

Ціни на косметику від Florence by mills, як на мене, трішки завищені, але інколи на sale можна придбати ти чи інші товари майже за копійки. Одним з моїх найдешевших придбань є кремові рум'яна Cheek me later, які мені дуже "фортануло" придбати за 5 долларів (повна вартість складає щось близько 20 доларів).
Це мої другі такі рум'яна. Перші у мене були у вигляді тревел-версії - я тоді купувала доньці косметичку з набором мініатюр (до речі, показувала її тут https://club.makeup.com.ua/looks/1601/ )

Кремові рум'яна, що перетворюються на пудрові

Дуже довго я взагалі оминала кремові рум'яна - постійно хвилювалась, що вони всі занадто яскраві, щільні та важкі для мене. Багато з них мені було складно розтушувати та кінцевий результат мене не дуже влаштовував.

Cheek me later мають таку структуру, що не дивлячись на те, що вони кремові, при нанесенні швидко висихають та перетворюються на пудрові. Доволі легко розтушовуються, не скочуються та додають легкий натуральний рум'янець.

Колір маю Glowing G - Dusty rose (попередня версія також була у цьому ж відтінку).

Не дивлячись на дууже маленький розмір (повномірна версія всього 5,6 г), вистачає їх на довго. До того, як зробити ці фото, користувалась вже ними кілька місяців (хоча й беру досить малу кількість).

Пакування нічого особливого з себе не представляє - минула версія була прозора, наразі це пластиковий матовий контейнер.

За повну вартість не купувала б їх однозначно, проте, за 5 дол, ймовірно, купила б ще ))