Тканинна маска Dr. Jart Porecting Solution Dermask
Мої враження від маски для очищення пір 🫧
Розширені пори – це сприятливе місце для життєдіяльності бактерій, які спричиняють акне та інші вади шкіри. Dr. Jart+ Dermask Ultra Jet Porecting Solution- шипуча тканинна маска для обличчя, продукт з глибшим спектром дії.
Корейські 🇰🇷 фахівці розробили унікальну формулу просочення тканинної маски на основі вугілля, завдяки якому забруднення адсорбуються, а кисневі пухирці буквально виштовхують себум з пор. Продукт для догляду також збагачений такими натуральними компонентами, як мастикова камедь, екстракти авокадо, евкаліпта, сумахи і аспарагуса. Вони стимулюють клітинну активність і забезпечують потужний ліфтинг-ефект. Аденозин і екстракт стебла спаржі вирівнюють тон шкіри, а також стимулюють синтез колагену й захищають від фотостаріння.
Активні активні компоненти:
🌿екстракт мильного горіха - має очищувальну і в'яжучу дію,
🌿бетаїн - зволожує,
🌿алантоїн - заспокоює і знімає подразнення,
🌿аденозин - підтягує і зміцнює шкіру,
🌿екстракт японської жимолості - стимулює відновлення захисного бар'єра шкіри, заспокоює і знімає подразнення, м'яко підтягує шкіру і виводить токсини,
🌿екстракт квіток мальви - зволожує, пом'якшує і розгладжує шкіру,
🌿ефірні олії - володіють протизапальними і нормалізуючими властивостями.
Дія засобу:
💦очищає,
💦бореться з комедонами,
💦матує,
💦звужує пори.
Виробник рекомендує засіб для таких типів шкіри та косметичних дефектів:
🩵жирна шкіра,
🩵комбінована шкіра,
🩵проблемна шкіра,
🩵розширені пори.
Використання:
Дістати маску з упаковки нанести на обличчя і зняти захисний шар, тонка прозора частина маски. Наносити маску на очищену шкіру, перед застосуванням можна нанести тонер. Коли маска почне пінитися, залишити її на 10-20 хвилин, а потім зняти. Залишки есенції можна розподілити по шкірі.
Лекало гарного розміру, на мене було трохи велике в районі підборіддя, але не критично. На цю маску перед покупкою я прочитала багато відгуків 📝 вони дуже суперечливі, у когось маска пінилася 🫧добре, у когось навпаки не пінилася. Я навіть переглянула відео із застосуванням цієї маски, тому що в моєму випадку маска пінилося, але трохи й шматочками 🤷🏻♀️Так само не було на шкірі лоскочучих відчуттів, як бувають під час застосування бульбашкових масок.
Після зняття маски не можу сказати, що я помітила якесь очищення пір, але з урахуванням що я за ними стежу і не допускаю особливого забруднення. Так, було почуття зволоження шкіри, але таке ж я отримую і від дешевших тканинних масок. Так само після зняття було невелике почуття липкості шкіри, не можу сказати на скільки сильне і як довго воно залишалося б, тому що мені потрібно було йти і я вмила обличчя після неї
Враховуючи що я не помітила якогось вагомого ефекту, тому не бачу сенсу надалі купувати цю маску, враховуючи її вартість 🤨
Якщо ви пробували цю маску або якусь іншу продукцію від бренду Dr. Jart+ , поділіться своєю думкою про них
Коментарі (0)