Мій перший раз із Joko Blend)
Набір для ідеальної засмаги Self Tanning - автозасмага для обличчя і тіла)
Від природи моя шкіра другого фототипу, тобто дуже бліда, тонка, має багато родимок, тому для мене засмага під сонцем - це недосяжна процедура, адже конкретно для моєї шкіри це шкідливо х10.
Раніше мені подобалась бліда шкіра, але останній рік хочеться трохи золотистого відтінку. Автозасмагами я ніколи не користувалась, бо боялась плям і аромату курки-гриль, + не знала, який відтінок обрати для себе.
Та все ж таки коли вийшла новинка у Joko Blend - засоби для автозасмаги, я не змогла втриматись) дуже хотілось спробувати саме ці засоби (хоч і страшно)) і подивитися ефект на своїй шкірі.
Тут у нас є мус для тіла, спрей для обличчя і зручна рукавичка для нанесення мусу.
Мус представлений у вигляді піни, має обʼєм 150 мл.
Спрей для обличчя трохи менше - 100 мл (але вистачить їх надовго).
Мені подобається оформлення цієї лінійки - дуже мінімалістичне і світле, немає ніяких кричущих малюнків на баночках і це чудово)
А тепер давайте розглянемо все детальніше?)
МУС-АВТОЗАСМАГА ДЛЯ ТІЛА SELF TANNING MOUSSE
Все дуже просто - це пінка, яку потрібно рівномірно рознести по тілу і в результаті отримати шикарну засмагу. В нанесенні допоможе рукавичка, про яку я розкажу нижче)
Чомусь здавалось, що цей мус буде коричневого кольору, але ні - піна біла, і вона не темніє)
Дуже економно розходується - я справді думала, що треба буде більше засобу, але на одну ногу мені вистачає 3 натиски на дозатор, на руку - приблизно півтора.
Аромат пінки дуже смачний - мені пахне ваніллю, якимись печенюшками) подобається цей запах (я наношу засмагу в основному перед сном і потім насолоджуюсь ароматом).
Мус автозасмагу треба нанести мінімум на 5-6 годин - в цей період не можна мочити шкіру для кращого результату.
Піна швидко вбирається у шкіру і не лишає липкості чи жирності, взагалі ніяких відчуттів)
До речі, для кращого ефекту перед нанесенням автозасмаги потрібно гарно проскрабувати шкіру, щоб позбутися всіх ороговілих частинок.
Дигідроксіацетон проявляє засмагу вже через декілька годин після нанесення та остаточно проявляється протягом доби; еритрулоза починає діяти через 3-4 дні після першого нанесення та забезпечує стійкий ефект до 7 днів; пантенол заспокоює та відновлює шкіру, а гіалуронова кислота інтенсивно зволожує та підтримує пружність.
Ефект від цієї засмаги - шикарний!
Я була в захваті від природнього кольору і що я не була схожа на папуаса) цього я справді боялась, так як не маю досвіду користування подібними засобами.
Але колір засмаги виходить дуже красивим, золотистим і зовсім не рижим, він наче підлаштовується під мій тон і робить його просто більш темнішим,коричневим.
Жодних плям чи смуг не залишає, а що саме приємне - постіль також залишається чистою, навіть біла.
Помічниця у нанесенні засмаги - рукавичка 🖤
Вона чорного кольору, вироблена з мікровелюру і дуже добре ковзає по шкірі, при цьому зовсім не подразнючи її.
Рукавицю зручно одягати на будь-яку руку, бо я наприклад в процесі наношу засмагу обома долонями)
Її також можна прати як руками, так і в пральній машині - головне добре просушити після.
СПРЕЙ-АВТОЗАСМАГА ДЛЯ ОБЛИ ЧЧЯ SELF TANNING SPRAY
Це засіб, який я хотіла найбільше, тому що на моєму обличчі доволі багато постакне, а засмага гарно вирівнює тон обличчя і плями стають менш видимими. Саме через цей ефект мені хотілось спробувати спрей для обличчя)
Спосіб нанесення максимально простий - його треба обережно розпиляти на обличчя, закривши очі і бажано не вдихаючи) після цього так само залишити мінімум на 5-6 годин.
Я наносила спрей по-різному: і на догляд, і під догляд. Але все ж таки найкраще він працює, якщо нанести на чисте, сухе обличчя і так і залишити.
Дозатор в нього зручний і дуже дрібно розпилює засіб, мені це сподобалось. Я розпилюю лише на обличчя, на шию наношу мус.
Спрей також легенький і вбирається повністю, не сушить і не жирнить шкіру)
Склад має точно такі ж активні компоненти (дигідроксіацетон та ерутрилоза), а також гліцерин і гіалуронову кислоту)
Засмага від обох засобів (як від мусу-піни, так і від спрею) проявляється плавно, як на мене то цей процес відбувається впродовж доби.
Звичайно, що в перший день ефект найбільш виражений, потім він поступово вимивається і стає світлішим.
Повторювати процедуру можна 1-2 рази на тиждень,але я роблю радше, якщо бути відвертою - раз в півтора-два тижні.
Спрей для обличчя взагалі дає дуже лагідний і природній ефект засмаги, він майже непомітний, але виглядає гарно.
Шкіра золотиста і ніби світиться)
Такий ефект до/після в мене вийшов)
Загалом автозасмага Joko Blend здалась мені чудовою - як новачок мені ефект сподобався і колір підійшов.
Головними критеріями для мене стали:
🤎відсутність жирності та липкості
🤎приємний аромат
🤎природній колір, що виглядає дуже гармонійно
🤎відсутність плям і полос - лягає дуже рівномірно.
Коментарі (0)