Pilirina 💛💙

Дует від Tink: суперфуд для шкіри

Дует від Tink: суперфуд для шкіри
Дует від Tink: суперфуд для шкіри
Дует від Tink: суперфуд для шкіри
Дует від Tink: суперфуд для шкіри
Дует від Tink: суперфуд для шкіри

Поділюся своїми позитивними враження від нової для мене лінійки косметичних засобів бренду TINK. Моїй комбінованій шкірі вони настільки сподобалися, що хочу лишити тут свої враження.

Дует від Tink: суперфуд для шкіри

Формула тонеру Anti-age призначена для зрілої шкіри всіх типів. Його дія спрямована на боротьбу з ознаками дегідратації та передчасними віковими змінами. Активи у складових стимулюють обмінні процеси, регенерацію, клітинне оновлення епідермісу, посилюючи гладкість, пружність, еластичність шкіряного покриву.

Алантоін нормалізує та підтримує гідробаланс та перешкоджає трансепідермальній втраті води. Пептиди зміцнюють ліпідну мантію, захисний бар'єр епідермісу. Гідролізована рицинова оліярозгладжує рельєф шкіри. Ягоди годжі утворюють на поверхні антиоксидантний щит, уповільнює формування проявів старіння, а пантенол бере участь у природному процесі загоєння ран та пом'якшує загрубілі ділянки. Формула засобу водна, легка, без sls/sles. Має приємний аромат ягід годжі. А також відмінно тонізує, даруючи відчуття прохолоди.

Справив дуже гарне враження. Навіть були думки, що це одна з кращих вмивачок за останній рік, які мені траплялися. Кажучи відверто, гель мені дуже нагадав вмивачку, яка колись була у лінії Lumene. Настільки памʼятаю, вона теж була з ягодами годжі. Формат, аромат, консистенція - все нагадує її. Крім ціни, звісно, бо TINK коштує набагато менше у порівнянні з фінським брендом. Формула без sls/sles, без парабенів, без спирту, водна, з гліцерином. Розмилюється з однієї краплі.

Anti-Age Cleansing Gel Peptides & Godji містить у складі пептиди, які сприяють виробленню колагену та еластину, розгладжують дрібні зморшки. До складу також входить екстракт ягід годжі, який допомагає захистити епідерміс від вільних радикалів, зменшує ознаки старіння і мають класний аромат.

Завдяки алантоїну зволожується шкірний покрив, прискорюється регенерація та зменшуються подразнення. Вміст бетаїну допомагає підтримувати оптимальний рівень вологи в шкірі, робить її м'якою та гладкою, пантенол стимулює процеси регенерації та забезпечує тривале зволоження.

Мені дуже сподобався цей дует у щоденній рутині. Він бюджетний, ним приємно користуватися, має гарні складові. Рекомендую познайомитися з цією лінійкою від бренду TINK.

А якими косметичними засобами від TINK ви користувалися? Можливо є улюбленці? Поділіться, будь ласка ☺️