Ірина 🦋

Шампунь для глибокого очищення волосся

Шампунь для глибокого очищення волосся

Наше волосся щодня піддається впливу зовнішніх факторів. Окрім цього, ми полюбляємо використовувати стайлінгові та доглядові незмивні засоби, які так чи інакше накопичуються в структурі наших локонів.

Раніше я використовувала кілька років ось цей італійський ШГО https://club.makeup.com.ua/post/34073/ зараз вирішила спробувати щось нове.

Зупинилась на українському бренді 🇺🇦HAIRWAVE, який випустив шампунь для глибокої очистки з серії Daily Care, який допоможе вам ретельно очистити волосся та підготувати його до зволожувальних процедур. Засіб забезпечує тонізувальну дію, позбавляє довжину та шкіру голови від себуму та залишків косметичних продуктів, силіконів, солей хлорованої води, стайлінгу та косметичного пігменту. Він готує волосся до процедур відновлення (кератин, ботокс, ламінування) та фарбуванняа також звичайних забруднень.

Завдяки ламінарії та молочній кислоті, шампунь робить миття волосся ще більш ефективним.

Шампунь для глибокого очищення волосся

Особливості Refresh Shampoo Daily Care від HAIRWAVE:- 👱🏼‍♀ делікатно та глибоко очищує шкіру голови та волосся;

👱🏼‍♀️ розкриває кутикули волосся та позбавляє їх накопичень стайлінгових засобів;

👱🏼‍♀️ містить ламінарію, яка покращує пружність волосся;

👱🏼‍♀️ молочна кислота підсилює очищувальний ефект;

👱🏼‍♀️ тонізує та зволожує в процесі миття;

👱🏼‍♀️ підтримує силу та блиск пасм.

Пакування: Пластикова пляшечка зі зручою кришечою флип-топ. Є обʼєм 50ml та 100ml. Більший обʼєм виходе купляти вигідніше.

Зовнішній вигляд: Рідка консистенція перламутрового кольору

Аромат: Не трав'янистий, не лікарський, мені схожий на віддушку багатьох доглядових засобів для волосся. Неприємних нот у ньому не має.

Моє волосся натуральне, пряме, не пористе, нормального типу. Довжиною трохи нижче за плечі 👩🏻

Цей ШГО використовую 1 раз на 2 тижні, залежно від кількості стайлінгових засобів, які наносилися, використовую я їх не часто.

Шампунь піниться відмінно, особливо якщо добре намочити волосся, потрібно його небагато, особливо коли промиваю вдруге. У зв'язку з цим і частотою його використання витрачається він у мене досить економно.

Волосся він не заплутує і не перетворює на мочалку, воно не стає з ним жорстким. Шампунь не надто агресивний, волосся не пересушує, при цьому присутнє відчуття чистоти. Після любого шампуню завжди застосовую маску https://club.makeup.com.ua/post/44583/ або бальзам/кондиціонер https://club.makeup.com.ua/post/40090/ та цей https://club.makeup.com.ua/post/44554/

Користуюсь ним 2 місяці, за цей час не було жодних неприємностей у вигляді сверблячки або лупи. Волосся після нього не жирнеться швидше, але не скажу що він якось і продовжує час між миттям голови 🚿, мою як завжди, десь 1 раз на 3 дні.

Загалом шампунь мене влаштовує, користуватимуся ним і надалі 😉