anya_kozachenkoo

Clinique 3-step skin care system

Clinique 3-step skin care system

Я дуже люблю догляд від Clinique, особливо крем під очі та крем для обличчя 100 годин. Тому побачивши такий набір по солодкій ціні, одразу його взяла. Це набір мініатюр, чудово підходить для знайомства з цими засобами. Протестувала тиждень і хочу поділитися своїми враженнями з приводу цих засобів.

Об'єм мініатюри 30 мл, виготовлено в США. Текстура доволі рідка, але розхід економний, потрібно не багато засобу, щоб очистити обличчя. Аромат легкий, мильний, ненав' язливий. Гель чудово піниться. Очищує шкіру до скрипу, але при цьому не сушить обличчя та немає відчуття стягнутості. Цей гель підходить для комбінованої та жирної шкіри, нормальну може підсушити. В цілому мені подобається цей засіб, базовий гель для глибокого очищення.

Об'єм також 30 мл, виготовлено в США. Це засіб, який підійде лише жирній шкірі та шкірі з висипаннями, тому що засіб доволі агресивний та може підсушити шкіру. Також лосьон має дуже сильний аромат спирту, але шкіра від нього не пече. Я використовую його лише тоді, коли є прищик чи тільки хоче з'явитися, цей лосьон його одразу ж підсушує. Це засіб не на кожен день однозначно, але як "палочка-виручалочка" працює чудово.

Об'єм 15 мл, виготовлено також в США. Це чудовий легкий зволожуючий засіб для обличчя у формулі крем-гелю. Текстура дуже легенька, швидко поглинається, не липне. На шкірі відчувається гарне зволоження. Чудово підходить як база під макіяж, найкраще використовувати вдень, на ніч я б радила більш поживні засоби. Це засіб не має ніякого аромату. Найбільше з набору сподобався саме він.