Yustal

Бальзами для ніг від Shelly

Бальзами для ніг від Shelly

Я маю три бальзами для ніг від Shelly і з цього приводу в мене виникло питання: що таке “ноги”? Це лише стопи чи всі ноги повністю?

Бальзами в зручних тубусах по 100 мл, користуватись можна 12 місяців після відкриття. Тонізуючий бальзам для ніг з олією макадамії, екстрактами кінського каштана та гамамелісу (жовтий тубус) та регенеруючий бальзам для ніг з бісабололом, алантоїном та олією розмарину (зелений тубус) мають в основі мінеральну олію та диметикон, а заспокійливий бальзам для ніг з сечовиною, пантенолом та екстрактом фукуса Shelly (рожевий тубус) жирні спирти та олію ши.

Тонізуючий бальзам для ніг з олією макадамії, екстрактами кінського каштана та гамамелісу Shelly мав би стати моїм улюбленцем, тому що він призначений для ніжок з варикозом, екстракт кінського каштана, котрий він містить, визнаний ефектним в цьому питанні навіть медициною, але, на жаль, на мені він працює навпаки, посилюючи відчуття втоми в ногах чи, як мінімум, не знімаючи його, якщо я наношу його на всі ноги, тому я можу використовувати цей бальзам тільки для стоп. Серед трьох бальзамів в нього найбільш щільна текстура та найбільш виражений аромат. Думаю, мені він краще підійде на літо, тому що влітку ноги більше страждають у відкритому взутті.

Регенеруючий бальзам для ніг з бісабололом, алантоїном та олією розмарину Shelly має текстуру середньої щільності та приємний свіжий аромат. Я ніколи не використовувала свіжий розмарин в кулінарії, але мені подобається відчувати його запах в косметиці. Бальзам обіцяє пом’якшити суху шкіру стоп, справитись з наявними тріщинами та запобігти появі нових. Мені подобається використовувати регенеруючий бальзам для стоп ще й тому, що він містить фарнезол, котрий запобігає появі бактерій, відповідальних за розкладання поту і неприємного запаху, без порушення природної мікрофлори шкіри, не те щоб у мене були проблеми з потовиділенням стоп, але коли проводиш у взутті понад 12 годин підряд, запобіжні засоби здаються не зайвими. Окрім того, цей бальзам містить камфору, яка дає відчуття прохолоди та зняття втоми в ногах.

Заспокійливий бальзам для ніг з сечовиною, пантенолом та екстрактом фукуса Shelly неочікувано став моїм улюбленцем, в нього легка формула, він швидко всмоктується та добре працює на шкірі моїх ніг як крем після гоління. Шкіру після гоління обов’язково потрібно зволожувати, тому що коли ми її голимо, то й виконуємо механічний пілінг, для зволоження потрібен крем, котрий не викличе подразнень та допоможе заспокоїти наявні подразнення, і бальзам з екстрактом фукуса саме такий, оскільки цей екстракт заспокоює шкіру, а також бальзам містить бджолиний віск та пантенол, що допомагає в регенерації.

Підсумовуючи, можу сказати, що всі три бальзами це гідні, продумані продукти з унікальними формулами.