Mary Ost

TINK | Денний зволожуючий крем для обличчя

Усім привіт-привіт😉

Коли мова заходить про догляд за шкірою обличчя, я завжди прагну знайти продукти, які поєднують у собі ефективність та комфорт. А ще дуже важливим елементом, який впливає на мій вибір є якісний склад.

Нещодавно я спробувала денний зволожуючий крем для обличчя від бренду Tink, і хочу поділитися своїми враженнями.

Об'єм: 50 мл.

Бренд: Tink

Вік: 18+

Призначення: зволоження, відновлення, зміцнення

Класифікація: натуральна

Термін придатності: 6 місяців після відкриття

Основні діючі компоненти крему підібрані ідеально – колаген та олія кокоса. Колаген відомий своєю здатністю покращувати еластичність шкіри, зменшувати появу зморшок та підтримувати її структуру. Олія кокоса, в свою чергу, забезпечує інтенсивне зволоження та живлення, завдяки своїм багатим жирним кислотам, що сприяють відновленню бар'єру шкіри і її м'якості.

Повний склад:

Aqua, Isopropyl Myristate, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Glyceryl Monostearate, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Dimethicone, Hydrolyzed Collagen, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, BHT.

Крем упакований у елегантну картонну коробочку. Баночка з кремом виконана з міцного пластику. Дизайн баночки стильний та сучасний, що додає крему вигляду преміум класу. Легку і компактну ємність зручно брати з собою, що особливо важливо для тих, хто веде активний спосіб життя.

Гвинтова кришечка надійно закручується, також є прозорий пластиковий вкладиш, що оберігає крем від протікання.

Засіб має приємну текстуру – густу і одночасно невагому. Він має ніжний кремовий колір і легкий, ненав'язливий аромат, який додає відчуття свіжості. Текстура продукту дозволяє легко розподілити його по шкірі, не залишаючи жирного блиску.

Крем наношу масажними рухами на чисту шкіру обличчя та шию вранці після очищення. Я використовую його як останній етап у своєму ранковому доглядовому ритуалі. Доречі, крем може слугувати як основа під макіяж, забезпечуючи гарну гладкість шкіри.

Після декількох тижнів використання денного зволожуючого крему від Tink я можу з упевненістю сказати, що він виправдав мої очікування.

При нанесенні крему відчувається, як він миттєво вбирається, не залишаючи відчуття тяжкості чи липкості. Шкіра одразу стає м’якою на дотик.

Аромат крему ненав’язливий і швидко зникає, що є великим плюсом для тих, хто не любить виражені парфумовані ноти в косметичних засобах.

Шкіра виглядає більш зволоженою та бархатистою, помітно покращився її зовнішній вигляд.

Засіб не викликав жодних подразнень чи алергічних реакцій, що є важливим фактором для моєї чутливої шкіри.

Однозначно раджу спробувати🫶🏼