Barbers | New York Premium Shampoo
Тонізувальний шампунь для чоловіків 💆♂️
На черзі в огляд у нас вже третій шампунь від бренду Barbers 💈
Цього разу хлопець обрав версію New York, яка через свій аромат і справді гарно тонізує, а особливо зранку (перевірила на собі).
Якщо хтось досі не бачив мої попередні дописи про шампуні даного бренду, то дублюю посилання:
• для щоденного користування - https://club.makeup.com.ua/post/36123/
• проти лупи - https://club.makeup.com.ua/post/41407/
Тонізувальний шампунь New York має абсолютно таку ж саму пляшку, з тим же дозатором, лише дизайн саме цього шампуню виконаний з використанням зелених відтінків.
Дозатор тут адекватний, він натискається плавно і не плюється.
Склад шампуню доволі збалансований і не сильно агресивний, адже має в собі лише одну жорстку ПАР в поєднанні з іншими мʼякими.
💚Sodium Laureth Sulfate – жорстка ПАР
💚Coco Glucoside, Sodium Olivoyl Glutamate та Disodium Cocoyl Glutamate – м’які ПАР
💚Piroctone Olamine – антибактеріальний та протигрибковий засіб, часто використовується для боротьби з лупою.
💚Caffeine – стимулює кровообіг у шкірі голови
💚Calamus Root Extract (екстракт коренів лепехи) та Panax Ginseng Root Extract (екстракт кореню женьшеню) – живлять, заспокоюють шкіру голови та стимулюють ріст волосся.
💚Chamomilla Recutita Flower Extract – екстракт ромашки, що має заспокійливі та протизапальні властивості.
💚Panthenol – провітамін B5, який зволожує і зміцнює волосся.
Також є деякі силікони, що кондиціонують волосся і роблять його гладким та слухняним.
Текстура у цього шампуню доволі текуча, гелева, прозорого кольору.
Сам шампунь дає насправді багато пишної піни, я не встигла її сфотографувати, бо постійно забувала про це у ванній і + там погане світло та незручно)
Після змивання він не залишає плівки чи якогось неприємного відчуття на шкірі та на волоссі.
Щодо ефекту: як завжди тут мене все влаштувало)
Знову ж таки, у мого хлопця неслухняне волосся, доволі швидко росте і жирниться. Він миє голову щодня, і з шампунем New York не виникало ніяких проблем. Шкіра та волосся очищені, при цьому не пересушені і волосинки не виглядають як солома.
На моєму волоссі ефект також вийшов хороший: у мене воно довге, слухняне та гладке, рівне. Мʼяке, але зараз є проблема дещо пересушених кінчиків після літа (тому що абсолютно кожного дня я ходжу з пучком і кінчики заламуються, січуться і тд).
Після шампуню (навіть без використання бальзаму/кондиціонеру) волосся мʼяке наскільки це можливо для мене (жорсткості немає взагалі). Обʼєм середній, тому що все ж таки у складі є силікони і вони трохи обтяжують волосся, це нормально.
Свіжість шкіри голови особисто у мене зберігається класична, протягом 1,5 доби. На терміни миття голови не впливає (мию раз у 1,5 дні, але у мене жоден шампунь не подовжує свіжість).
З бальзамом взагалі ефект дуже класний - волосся гладеньке і мʼяке, не пушиться і при цьому має ще деякий обʼєм.
Таким чином шампунь Barbers New York нас з хлопцем влаштував повністю: свої функції виконує гарно і волоссю не шкодить.
Також він має приємний, свіжий аромат, мені нагадує якийсь чай з бергамотом і мʼятою. При цьому мʼятність тут не надто сильна, а дуже мʼяка, і завдяки цьому аромату шампунь справді гарно тонізує та освіжає.
Коментарі (0)