Sofiia_Ts

Набір Victoria's Secret Heavenly

Набір Victoria's Secret Heavenly

Недавно отримала такий подаруночок від тітки, яка привезла мені такий набір з США від VS.

Чесно я ніколи не була поціновувачем цього бренду, та ставилась до нього упереджено. Але останній раз коли я ним користувалась, було аж 10 років назад!

Бренд трансформувався та розширив свою лінійку, тому тепер можна побачити не тільки неонову білизну та солодезні аромати, а елеганті та лаконічні ноти та пастельні кольори.

Крем має дуже привабливу золотисту баночку з лаконічним дизайном 100 ml, виглядає надзвичайно стильно та естетично.

Текстура надзвичайно легка та ніжна, швидко поглинається.

Але основне це аромат - це східний аромат, квіти я вловлюю десь далеко, в першу чергу відчуваються деревні ноти з ванільним приємним солодким, але не приторним, сандалом та шкіряним мускусом.

Це аромат затишку та комфорту, коли загортаєшся з теплий приємний м'який вовняний плед вдома та включаєш романтичний осінній фільм на фон, а за вікном опадає перше жовте листя 🍂. І ловиш останні теплі промінчики сонця ☀️.

Стійкість тут не надто сильна, аромат лишається на тілі десь 2 годинки і повністю зникає. Думаю стійкість зросте, якщо нанести його після душу.

Компоненти тут спрямовані більше не на догляд, а більше на утримання аромату на тілі. Продукт на основі жирних кислот та мінеральної олії, тому це засіб не на кожен день. З рослинних складових, є масло ши, алое, вітамін Е.

В наборі йшла така мініатюрка 7.5 ml, яку зручно мати з собою. Великий плюс, що є розпилювач, бо майже в усіх мініатюрках, навіть люксових, його немає.

Аромат майже повністю повторює лосьйон, але у верхніх нотах уже вловлюєш білі свіжі квіти, а саме жасмин. В базі відчувається м'який пудровий сандал з ваніллю. А мускус дає такі анімалістичні шкіряні акорди.

Це той самий затишок та комфорт улюбленого кашемірового светру чи кардигану.

Аромат дуже класно сідає на шкірі, він такий теплий та м'який, як тиха розкіш.

Стійкість теж на надто сильна, на тілі тримається десь пів дня максимум, проте на одязі може втриматись більше доби. Але він зникає дуже поступово, залишає тільки сандал.

Якщо порівнювати, лосьйон має більший нахил в східні аромати. В парфумах більше вловлюється квітковість.

Подаруночок вийшов дуже вдалим, і я після цих баночок полюбила східні квіткові аромати. Це такий утихомирюючий заспокійливий аромат, якраз на початок осені 🍁 Це ванільні вершки у флаконі 🤍