Чистикова Дар'я

Гель для інтимної гігієни з молочною кислотою

Гель для інтимної гігієни з молочною кислотою

Сьогодні на огляді неймовірно ніжний та дбайливий гель для інтимної гігієни на щодень від Joko Bend. Розповідаю про нього детальніше ⬇️

Гель представлений у прозорому пластиковому флакончику. Із дозатором помпою, працює справно, не забивається та не плюється. Є функція блокування, шляхом повотору носика. Об'єм складає 200 мл.

Засіб прозорий. Консистенція досить ріденька, у порівнянні з гелем з іонами срібла того ж виробника.

Аромат дуже ніжний, косметичний, ледь вловимий та досить приємний.

Гель містить у складі наступні корисні інгредієнти:

💙 Lactic Acid - молочна кислота. Важлива для підтримання нормального рівня pH у зоні інтимної гігієни, що допомагає запобігти розвитку патогенних мікроорганізмів і зберегти здорову мікрофлору.

💙 Green Tea Extract - екстракт зеленого чаю. Має антиоксидантні та протизапальні властивості, які можуть допомогти заспокоїти шкіру та зменшити подразнення.

💙 Aloe Barbadensis Extract - екстракт алое вера. Відомий своїми зволожувальними та заспокійливими властивостями, він допомагає зменшити запалення та подразнення.

💙 Tea Tree Essential Oil - ефірна олія чайного дерева. Має антибактеріальні та протигрибкові властивості, що може допомогти у боротьбі з можливими інфекціями та підтримувати гігієнічний стан шкіри.

Що важливо, гель не містить SLES, SLS, парабенів, барвників та інших алергенів!

У використанні гель дуже ніжний і м'який, дарує відчуття свіжості та приємного комфорту.

Піноутвореня низьке, при взаємодії з водою більше схоже на молочну емульсію. Змивається дуже легко та швидко. Розхід мінімальний — одного натискання помпи достатньо для одного використання.

Засіб підходить і для чутливої ​​шкіри, не викликає дискомфорту, не сушить шкіру, та і взагалі жодних неприємних відчуттів не викликає. Підходить для щоденного застосування.

По особистим враженням, цей сподобався навіть більше за гель з іонами срібла, хоча він теж гарний 😉 Гель дарує приємну свіжість не порушуючи баланс мікрофлори. Обов’язково буду його повторювати і надалі.

Дівчата, а ви вже пробували гелі від Joko Blend? Який ваш фаворит, з молочною кислотою чи іонами срібла?