Iryna Koval

Lipss Lipper

Lipss Lipper
Lipss Lipper
Lipss Lipper

Впевнена, ви вже точно знайомі з українським брендом Lipss — справжній фаворит серед поціновувачів косметики для губ, який завоював серця багатьох завдяки інноваційній лінійці блисків Lipper. У моїй косметичці вже зібралась ціла колекція відтінків, але сьогодні хочу поділитися своїм беззаперечним улюбленцем — ніжним Rose.

Lipss Lipper

Lipper відзначаються своїм мінімалістичним і стильним дизайном. Мініатюрні блиски легко помістяться навіть у найменшій сумочці та доповнять будь-який образ.

Інноваційна формула блисків забезпечує миттєвий ефект. До складу входить комплекс із міметичним пептидом, який збільшує об'єм губ, роблячи їх пухкими та «наповненими» на постійній основі. Додатково, антиоксидантний вітамін Е та екстракт портулаку забезпечують догляд і захист губ.

Блиски мають однорідну густу консистенцію, яка не розтікається, а зручний дозатор дозволяє наносити засіб точно по контуру. Вони не створюють неприємного шару на губах і абсолютно не липкі.

Сьогодні хочу розповісти про відтінок – Rose.

Ніжно-рожевий відтінок без запаху, який підкреслить будь-які губи. Цей відтінок став моїм улюбленим, губи з ним виглядають наче цукерочки!

Lipper забезпечують максимальний комфорт, не створюючи липкості. Вони залишаються на губах протягом дня, не сходячи смугами. Губи виглядають яскравими та соковитими, а аромати блисків додають солодкості до будь-якого образу.

Якщо ви шукаєте блиск, який поєднує в собі комфорт, стійкість і догляд, Lipss Lipper в ніжному відтінку Rose — це ідеальний вибір. Він зробить губи пухкими та привабливими, не створюючи липкості, а його універсальний рожевий тон доповнить будь-який образ. Спробуйте, і він точно стане вашим фаворитом!