Фісташка

Знайомство з рідкими рум'янами Rare Beauty

Знайомство з рідкими рум'янами Rare Beauty

Довго я дивилася на них і все ніяк не наважувалася купити. Ціна кусається. Але все ж вирішила спробувати. Я ще не користувалася саме рідкими рум'янами. У мене є мультитаскери, є сухі, але рідких немає і ніколи не було. Тому це був цікавий досвід.

Мені дуже подобається пакування. Матова прозора бутилочка з золотою кришечкою. Кришечка дуже зручна, не вислизає і легко відкривається. Також такий дизайн виглядає стильно і незвично.

Сам пензлик звичайний, мохнатий. Він гарно набирає продукт з бутилочки і легко переносить його на обличчя.

У мене рум'яна у відтінку Virtue. Я не хотіла брати щось рожеве, бо маю вже такі відтінки. Саме тому я зупинилася на персиково-коричневому варіанті. Як на мене, це дуже гарний легкий літній відтінок. Я не пошкодувала, що обрала саме його. Він добре нашаровується і тому дає від легкого персикового до більш насиченого з коричневим відтінком.

По текстурі рум'яна м'які і однорідні. Запах мають приємний, але він моментально вивітрюється, що є плюсом. Рум'яна дуже легко розтушовуються як пальцями, так і пензликом. Якщо сильно не нашаровувати продукт, то кінцевий результат виглядає дуже натурально і природно.

Я також використовувала ці рум'яна, коли виходила на вулицю без макіяжу. Просто пальчиком прихлопнула трошки, і вже не виглядаю блідою.

Стійкість у рум'ян досить гарна, особливо якщо закріпити їх пудрою. Якщо без пудри, то тримаються годин 5. Якщо ж закріпити їх, то весь день тримаються без проблем.

Мені вони дуже сподобалися, і я точно куплю собі ще один колір.