ТЕРМОЗАХИСТ ДЛЯ ВОЛОССЯ ВІД KERASTASE
Kerastase Genesis Anti Hair-Fall Fortifying Blow-dry Fluid
Цей засіб я отримала в подарунок від Makeup Club https://club.makeup.com.ua/post/48539/ /
За більше ніж місяць користування готова поділитися враженнями про продукт.
Засіб виглядає дуже по дівчачому, такий ніжни рожевий колір. Пластик дуже приємний на дотик. А розпилювач дрібнодисперсний, який допомогає рівномірно розприділяти засіб по волоссю.
Що він робить?
- Розплутує і полегшує укладання волосся феном
- Зміцнює і зволожує, без ефекту обтяження
- Захист від високих температур - 220 °
- Захищає від агресивних впливів зовнішніх чинників
- Додає шовковистість і блиск
- Зміцнює кутикулу волосся
- Амінексил 1.5% сприяє закріпленню волоса в шкірі голови, не допускає затвердіння колагену в волосяних цибулинах, зменшує випадіння від коренів
- Екстракт кореня імбиру перешкоджає випадінню, стимулює ріст нового волосся відновлює шкіру, покращує кровообіг
- Стовбурові клітини Едельвейсу здатні протистояти самим екстремальним умовам.
В упакуванні продукт має молочкову текстуру білого кольору, але при розбрискуванні вона взгалі дуже комфортно відчувається на волоссі. Не обтяжує його та не робить його жирним.
Аромат у засоботу дуже приємний, я відчуваю щосб квіткове з легкими солодкими нотками. Він ще довго залишається на волоссі та надає йому приємний аромат.
Використовую я давний засіб перед сушкою феном кожні два дні на вологе волосся.
Враження:
За час використання стан мого волоссі покращився, воно дуже гарно блищить на сонечку (це можна помітити на відео знизу). Засіб до якого я не мала ніяких очікувань мені дуже сильно полюбився.
Дякую, Makeup Club, за подарнок 💗
Користувалися даним засобом від Kerastase?
Коментарі (0)