krutoguuz

ФАВОРИТИ МОГО ЧОЛОВІКА

ФАВОРИТИ МОГО ЧОЛОВІКА

Нещодавно у бренду Joko Blend з'явилися парфумовані засоби для душу та лосьйони для тіла.

В лінійці представлено 3 різних аромати:

Як пахне?

• Верхні ноти: перець, троянда, шафран
  • Ноти серця: дерево уд, пачулі, карамель
  • Базові ноти: ваніль, суха амбра

Це деревний аромат, хоча я не дуже прихильниця таких, але тут це дуже розкішно.

• чудово піниться
  • не сушить шкіру
  • зручне та мінімалістичне упакування
  • стійкий аромат, який ще довго залишається на тілі після душу

Активні компоненти:

• Алантоїн сприяє нормалізації регенеративних процесів епідермісу.
  • Пантенол забезпечує шкірі відповідний рівень зволоження.
  • Екстракт дамаської троянди пом'якшує, живить і заспокоює шкіру.

Текстура та колір:

Гель має досить рідку консистенцію та прозорий колір. Піниться дуже добре, що є комфортним у використанні з мочалкою та без)

Текстура та колір:

Тут текстура просто захват) Вона одночасно ніби і поживна і така легесенька. Дуже добре та швидко поглинається шкірою не залишаючи неприємних відчуттів.

Колір білий)

Активні компоненти:

• Олія кокоса допомагає утримувати вологу в шкірі, роблячи її м'якою та гладенькою. Це особливо корисно для сухої або пошкодженої шкіри.
  • Пантенол має заспокійливі властивості, сприяє регенерації шкіри, сприяє відновленню шкіри.
  • Екстракти квітів: Моной де Таїті — це традиційний полінезійський засіб, глибоко зволожує шкіру. Завдяки високому вмісту антиоксидантів, допомагає захистити шкіру від шкідливих впливів навколишнього середовища.
  • Орхідея відома своїми властивостями зберігати молодість шкіри. Екстракт орхідеї допомагає зменшити видимість зморшок та підтримувати пружність шкіри.

Максимально приємна текстура у лосьйону і окремий + наявність керованого дозатора. Що можна зручно закрити чи відкрити засіб і він не протече у вас в дорозі.

А ви вже бачили нову лінійку? А можливо вже встигли спробувати?

Який в фаворитах?