ФАВОРИТИ МОГО ЧОЛОВІКА
а ви вже бачили новинки від Joko Blend?
Нещодавно у бренду Joko Blend з'явилися парфумовані засоби для душу та лосьйони для тіла.
В лінійці представлено 3 різних аромати:
- Spicy Vetiver
- Oud Rosewood
- Vanilla Blossom (про цей аромат я вже писала https://club.makeup.com.ua/post/50664/ )
Як пахне?
- Верхні ноти: перець, троянда, шафран
- Ноти серця: дерево уд, пачулі, карамель
- Базові ноти: ваніль, суха амбра
Це деревний аромат, хоча я не дуже прихильниця таких, але тут це дуже розкішно.
Парфумований гель для душу Oud Rosewood
- чудово піниться
- не сушить шкіру
- зручне та мінімалістичне упакування
- стійкий аромат, який ще довго залишається на тілі після душу
Активні компоненти:
- Алантоїн сприяє нормалізації регенеративних процесів епідермісу.
- Пантенол забезпечує шкірі відповідний рівень зволоження.
- Екстракт дамаської троянди пом'якшує, живить і заспокоює шкіру.
Текстура та колір:
Гель має досить рідку консистенцію та прозорий колір. Піниться дуже добре, що є комфортним у використанні з мочалкою та без)
Парфумований лосьйон для тіла Oud Rosewood
Текстура та колір:
Тут текстура просто захват) Вона одночасно ніби і поживна і така легесенька. Дуже добре та швидко поглинається шкірою не залишаючи неприємних відчуттів.
Колір білий)
Активні компоненти:
- Олія кокоса допомагає утримувати вологу в шкірі, роблячи її м'якою та гладенькою. Це особливо корисно для сухої або пошкодженої шкіри.
- Пантенол має заспокійливі властивості, сприяє регенерації шкіри, сприяє відновленню шкіри.
- Екстракти квітів: Моной де Таїті — це традиційний полінезійський засіб, глибоко зволожує шкіру. Завдяки високому вмісту антиоксидантів, допомагає захистити шкіру від шкідливих впливів навколишнього середовища.
- Орхідея відома своїми властивостями зберігати молодість шкіри. Екстракт орхідеї допомагає зменшити видимість зморшок та підтримувати пружність шкіри.
Максимально приємна текстура у лосьйону і окремий + наявність керованого дозатора. Що можна зручно закрити чи відкрити засіб і він не протече у вас в дорозі.
А ви вже бачили нову лінійку? А можливо вже встигли спробувати?
Який в фаворитах?
Коментарі (0)