Дарина🦉

Najel Black Cumin Oil

Najel Black Cumin Oil
Najel Black Cumin Oil

В мене нова зірочка від Najel, з кожним засобом, в мене своя історія, своя атмосфера, особливий настрій! Я дуже полюбила Najel, хоча раніше, я чомусь обходила стороною олії, гідролати, натуральні масла, та натуральні, природні аромати. А зараз, це вже маленька колекція...

Сьогодні про - Олію чорного кмину Najel Black Cumin Oil.

Переваги від виробника:

  • Олія чорного кмину багата на велику кількість цілющих речовин, жирних кислот і вітамінів, які благотворно впливають на загальний стан локонів і шкіри.
  • Олія чорного кмину - потужний антиоксидант, він уповільнює процеси старіння, нейтралізує вільні радикали, захищає від окисного стресу і агресивних агентів навколишнього світу.
  • Засіб Najel Black Cumin Oil має потужні протизапальні, протигрибкові і бактерицидні властивості, він прискорює загоєння ран, підвищує природну еластичність і пружність епідермісу, омолоджує його, сприяє розгладженню зморшок, стимулює синтез волокон колагену й еластину.
  • Косметичний продукт зміцнює фолікули, усуває ламкість і надмірну сухість волосся.

Доволі багатофункціональний засіб. Я його обирала, саме для масажу шкіри обличчя, але цим не закінчилось!

Олія представлена в зручному форматі для використання, це пластиковий, темно-коричневий флакон, з вдало працюючим дозатором. Минималистичний, сучасний дизайн. Об'єм 125 мл.

Текстура - класична олія, прозорого кольору з жовтуватим відтінком.

Аромат - це кмин, з горіховими нотками, натуральний, приємний аромат.

Як я використовую:

Частіше це обличчя:

1. Це олія для масажу, люблю з ранку робити масаж з гуаша. Ця олія ідеально мені підходить. З нею комфортно працювати, вона не "тригерить" мою чутливу та проблемну шкіру. Роблю я масаж хвилин 20, потім олію змиваю.

2. Просто на деякий час наношу на суху шкіру, типу маски. Це топ зволоження, працює, як рятівник для зневодненої шкіри.

Крім глибокого зволоження та пом'якшення, вона дуже заспокоює шкіру та знимає запалення та почервоніння. Це для мене така швидка допомога.

Волосся (раз на тиждень)

3. Маска для волосся, перед миттям, на шкіру голови та на самі пасми, на хвилин 20-30. Результат мені подобається, м'яке та гладеньке волосся, з неймовірним блиском. А головне потужно зволожене, і воно живе!

4. Просто на тіло на сухі ділянки, гарно працює з сухістю, прибирає лущення. Сприяє швидкому загоюванню подряпин. Люблю помасажувати руки та ноги з цією олійкою.

Najel Black Cumin Oil
Najel Black Cumin Oil
Najel Black Cumin Oil
Najel Black Cumin Oil
Najel Black Cumin Oil

Я зовсім не розбираюся в оліях, яка краща, і яка для чого (бо ще пів року тому, я обходила стороною всі олії). Але такої комфортної в мене не було, або це кмин так працює, бо шкіра світиться і волосся задоволенне!