Iryna Inred

Моя нова умивалка від Mayur

Моя нова умивалка від Mayur

Вересневе замовлення на MAKEUP десь на третину складалося з нових для мене продуктів українського бренду Mayur. Минуло близько двох тижнів, як я ними користуюся, тож починаю поступово розповідати. Вчора писала про гель для укладання брів https://club.makeup.com.ua/post/50859/, а сьогодні про Очищувальний гель для жирної та комбінованої шкіри "Маракуйя". З його допомогою змиваю і той самий гель, і свої зволожуючі засоби для шкіри, і бальзами для губ. Ну і всі продукти життєдіяльності шкіри. І він з цим добре порається.

Моя шкіра комбінована і я наче не брала раніше засобів, які були б і для жирної також. Цей гель досить сильно підсушує, тож наступного разу краще візьму для комбінованої і нормальної шкіри. Після умивання вдень я наношу зволожуючий гель з алое від Біокон https://club.makeup.com.ua/post/26582/. А ввечері — нічого.

До такого маленького дозатора не одразу пристосувалася. Спочатку він вистрелював, наче водяний пістолет, тонкою цівочкою, яку спробуй спіймай. Можливо тому, що баночка вже неповна, зараз вже такої проблеми немає. Або ж я навчилася обережніше на нього тиснути))