Рисова пінка Lebelage
Чим мене так манить бренд? + Кілька слів про вугільну пінку, і я вже збилась з рахунку, скільки баночок закінчила (більше 5 точно)
Привіт! Сьогодні хочу знову повернутись в тему догляду за обличчям. Раніше я вже згадувала вугільну пінку від Lebelage, яка у мене на постійному повторі (старий допис туть: https://club.makeup.com.ua/post/6929/ ). Тисни "Дізнатись більше", щоб побачити повний відгук 😊
Це дешевий корейський бренд, який має доволі великий асортимент по догляду за обличчям. Я познайомилась з ним чисто випадково, коли приймала участь в конкурсі знайомої по блогу і виграла від неї цілий набір. Серед продуктів була вугільна пінка, яку я полюбила дууууже сильно. Цього разу, коли робила замовлення на Мейкапі, переглянула й інші серії. Звісно, повторила вугільну, і взяла на пробу - рисову. Баночка ж так мило виглядає і красиво вписується в інтерʼєр ванної кімнати [це вже якась лірика 🤣].
Пакування | Властивості
Пінка йде в стильному тюбику з кришкою на викрутку (не дуже зручно, але я вже якось привикла до них). Також додатково запакована у картонну коробку під стиль продукту. Обʼєм пінки - 100 мл.
Властивості. Завдяки своїй плотній текстурі, пінка якісно очищує, навіть злегка полірує шкіру. Ефект мені дуже подобається і люблю саме такий тип, який можна нанести на проблемні ділянки і потримати хвилину-дві для більш глибокого очищення пор. Після цього відчувається скрип, але без стягнутості чи підсушування. Знаю, що багато хто не в захваті від такого, але я й щодня цим не займаюсь. Чисто за потреби після гідрофільної олії, або коли відчуваю, що пори "не дихають". Аромат легкий, нагадує мило. Нейтральний, тому не звертаю на нього увагу, що також плюс. В складі є багато рослинних екстрактів, зокрема аптечної ромашки, календули та мальви; гліцерин, сік алоє, багато емульгаторів та компонентів, які для проблемної чи чутливої шкіри можуть здатись шкідливими. Або ж, застарілими по технологіям. Не знаю, я задоволена результатом і шкоди шкірі за 5 років користування не зауважила. Навпаки, без них мені важко приходиться, ніщо не очищує пори в Т-зоні так якісно, як вони (а ще й бюджетно).
Текстура | Спосіб застосування
Рисова пінка по текстурі відрізняється не сильно [від вугільної], та все ж такі відмінності я знайшла. Перше, це плотність. Вона по відчуттям більш "розбавлена". Такий "глюк" був у одній з партій вугільної; її наче змішали трохи з водою, і вона вже не так круто очищувала. Я навіть задумалась, чи брати далі на повтор, бо результат був не такий вау, як раніше. Взяла наступний тюбик - а з текстурою вже повний порядок. Тож тут я не знаю, або вона такою є, або ж мені попалась знову трохи розбавлена партія.
Друге, це невеличкі крупинки, наче більш спресовані фрагменти текстури. Вони в процесі масажу обличчя розтираються, тому це точно не абразивні частинки, як у скрабу.
По відчуттям вона очищує пори гірше, чим вугільна. Рисова пінка більш делікатна, без ефекту "полірування", тож буду її використовувати більше для ранішнього вмивання. Надлишок себуму та бруд вичищає все одно гарно, а дивлячись на ціну, так взагалі. Я поки не знайшла кращих варіантів бюджетних пінок в такій формулі.
Висновок
Мені все ж цікаво стосовно текстури - чи вона справді задумана як менш плотна, чим вугільна. Чи я отримала злегка розбавлену. Тим не менше, делікатна пінка мені також була потрібна для ранкового вмивання чи ніжного доочищення після гідрофільної олійки.
Тож, якщо ви не боїтесь складу, який пропонує Lebelage, і любите глибоке очищення до скрипу - від серця рекомендую спробувати продукти даного бренду. Навіть якщо не сподобається - 100 з копійками гривень не так вже й страшно [і можете мені віддати, якщо раптом] 😁
Планую ще спробувати з чайним деревом, алоє та колагеном. Я років 5 сиділа на вугільній пінці, і тільки тепер взяла сміливість вивчати асортимент далі 😊
Гарного всім дня 🫶🏻