Alyona Fedyk

Poudree vs Rouge: битва бестселерів від Narciso Rodriguez

Poudree vs Rouge: битва бестселерів від Narciso Rodriguez

Моє перше знайомство з Poudree було таким неочікуваним… Моя подруга, як істинна дівчинка, завжди тримала флакончик парфумів в підлокітнику-боксі свого авто, й одного разу там опинився ніжно-рожевий кубик. Narciso Rodriguez Narciso Poudree бездоганно вписувався в інтер’єр салону, хоча, можливо, так і було задумано:) Я фанат парфумерії, але дуже обережно тестую нові аромати. ПудрЕ мені одразу ж захотілось нанести на шкіру, бо він був неймовірним.

Poudree vs Rouge: битва бестселерів від Narciso Rodriguez

Я відчуваю жасмин, троянду, кедр і трішки ванілі, хоча в основній піраміді її немає. Це дійсно косметичний ретро-запах, але благородний та густий. Якщо хтось не знає, що на вашій шкірі Narciso Poudree, то цілком може подумати, що ви інтенсивно використовуєте дорогу декоративную косметику. Але повірте, цей аромат не можна більше віднайти ні в одному парфумі. Унікальний – саме так я охарактеризую Пудре.

Я придбала Rouge в якійсь ейфорії, однак моє захоплення ним швидко минуло. Не скажу, що я розчарована – ні, просто Poudree виявився для мене більш значущим. Я асоціювала його з усіма приємними моментами в житті, адже той період дійсно був “пудровим”. Rouge лише перші хвилини перебування на тілі нагадував мені про щасливі миті з мого минулого. Потім він ставав більш димним, бальзамічним, більш густим і об’ємним. Я би назвала його INTENSE. Є схожість з Poudree, але “червоний” має дещо сильніший характер, а для мене це – нелогічність, бо на те вона і пудра, щоб бути легкою та невагомою.

Rouge залишає на шкірі аромат драйвової байкерши. Я знову відійду від піраміди та скажу свої враження. Я чую ноти шкіряної куртки в морозну погоду, чую акорд гвоздики, чую неймовірний запах паленого листя восени... А ще багато мускусу та пачулей, які парфумери все ж додали до піраміди. І, звісно, пудра – тут її ще більше, вона ще ретровіша та ще густіша.

Отож, який аромат кращий – Poudree чи Rouge? Я обираю Poudree, але знову повторюсь, що це моя об’єктивна думка й для когось Rouge може стати ще більшим відкриттям після Poudree. Спробуйте та залиште свій коментар.