alena.rosee

Трав’яне Молоко | Garden Aurantis

Я обожнюю формат молочка саме для делікатного очищення шкіри , не завжди використовую саме для демакіяжу , бо для такого я люблю міцелярки та двухфазки, а для ранкового очищення , з делікатним гелем такий спосіб допомагає підтримувати шкіру чистою без пересушення.

Про молочко Garden Aurantis читай далі 🌿

Сам бренд мені дуже імпонує , його філософія та підход до створення продукції , тому після есенції (яка дуже сподобалась) , мені стало цікаво спробувати очищуючі засоби 🫧

Про есенцію https://club.makeup.com.ua/post/43611/

Сьогодні про очищуюче молочко 💚

🌿 Пакування: зручний пластиковий флакон з дозатором , сама тара підлягає вторинній переробці ♻️

🌿Консистенція: емульсія бІлона кольору , середньої густоти

🌿Запах: аромат трав'яний з легкою цитрусовою ноткою, для мене дуже приємний ☺️

🌿Активні компоненти:

✅Екстракт дикого індиго та кореня шиунко - вирівнює колір та тон шкіри , мають протизапальні властивості;

✅Олія Бабасу - для зволоження та еластичності ;

✅Камелія - квітка краси шкіри , має омолоджують та антиоксидантні властивості ;

✅Пребіотики - для природнього корисного мікробіому шкіри;

✅Бетаїн - попереджає втрати вологи .

Ефект:

Молочко чудово наноситься на розподіляється на шкірі , воно еластичне , в міру поживне , тому з легкістю можна зробити легкий масаж обличчя, тим паче засіб має приємний аромат , тому це додаткова ароматерапія.

Молочко має гарні очищуючі властивості , але не для водостійкого макіяжу (для нього треба використовувати інші засоби), я нанесла для прикладу два легкий продукту і один водостійкий .

При першому протиранні ватяним диском , не водостійкі продукти змиваються одразу, більш стійкі - потребують додаткового очищення.

Я зазвичай очищую цим молочком обличчя доочищуючі від демакіяжу ввечері або просто як очищуючий засіб зранку.

Шкіра відчуває себе чудово , вона має гарний тон, чисті пори та добрий рівень зволоження.

Додатковий плюс , засіб не містить ніяких шкідливих компонентів чи мінеральних масел та силіконів.

Разом з гелем , про який напишу згодом , молочко має неймовірно делікатний, але гарний очищуючий ефект ✨

Дякую за увагу 💕