Аніта

Улюблена рубрика викидушки

Улюблена рубрика викидушки

Почнемо з лосьйону для тіла Avon Eve Confidence. Найлегша вершкова консистенція для догляду, що тане та надає потужну зволожувальну дію. Бонус чудовий аромат, який тримається на тілі тривалий час.

Улюблена рубрика викидушки

Аква-флюїд для обличчя "Геній Зволоження" від L'Oreal Paris. Мій улюблений засіб для догляду за обличчям. Його формула містить: сік алое, збагачений мінералами, для утримування вологи в шкірі - гіалуронова кислота – активний компонент у структурі шкіри, який здатний утримувати молекули води в 1000 разів більше за власну вагу. Тому забезпечується тривале і глибоке зволоження.

Avon TTA Everlasting Парфумований крем для рук. Ніжність і пристрасть в одному флаконі. Чудовий крем з фантастичним ароматом. Нагадує полуницю з вершками.

Антиперспірант "Краса перлин" NIVEA Pearl & Beauty Anti-Perspirant. Це моя любов на багато-багато років. Шкіра залишається сухою, ніжною, немає неприємного запаху, комфортно. Захищає від поту повноцінно весь день, головне що у складі немає етилового спирту, це додатковий догляд за шкірою пахв.

Жіночий одеколон з ароматом кавуна Avon Joyful. Це легкий освіжаючий ароматичний спрей, що відчувається на шкірі немов легка хмаринка або тонка вуаль.

Ампульна маска "Ікра" та Ампульна маска з перлами від бренду Jigott. Це ефективні б'юті-продукти для поліпшення шкіри. Маски добре знімають втому, додають свіжості та бадьорості. Помітно освіжають обличчя та вирівнюють шкіру. Зволожуючий ефект як гарний бонус.

Гель для душу "Морська лагуна" від avon. Лінійка Senses постійно поповнюється новими продуктами. Один із таких – гель для душу «Морська лагуна». Свіжістю віє вже від самої назви. Гель перетворить рутинну банну процедуру на справжній ритуал краси. Шкіра після душу стане доглянутою і приємною на дотик.