Олена Романюк

Антивіковий догляд за шкірою навколо очей

Антивіковий догляд за шкірою навколо очей

Привіт ! Мені завжди здавалося, що знайти ідеальний крем по догляду за шкірою навколо очей - місія нездійсненна! З віком, ця задача так ускладнюється, що годі й казати 🤪

Але, я хочу показати ефективні та комфортні засоби, які я підібрала для своєї шкіри та замовила вже повторно ♥️

Користуюся ними майже 2 місяці, у форматі мініатюр, а починала знайомство з пробників

Омолоджувальний крем для шкіри навколо очей Pyunkang Yul - мініатюра, 10 мл.

Формат пакування - флакончик (тюбик), зручно зберігається вертикально

Дозатор - вузенький носик, легко видає тоненьку смужку засобу

Крем використовую зранку, він не конфліктує з консилером, який я використовую не часто.

Загалом, ця лінійка бренду Black Tea Time Reverse заявлена, як антивікова, по догляду за тьмяним та стоншеним епідермісом, головний складник (екстракт ферментованого чорного чаю комбуча) нейтралізує вільні радикали; пептиди стимулюють вироблення колагену та еластину; заявлено навіть міорелаксувальний ефект; гіалуронова кислота, ніацинамід, олії ши та мигдалю запобігають зневодненню, зменшують глибину заломів, живлять шкіру.

Консистенція - дуже легка, але насичена, кремова, не розтікається, легко наноситься на шкіру та швидко поглинається, немає відчуття плівки чи масності

Аромат - відсутній, у таких засобах, це завжди плюс

Витрата - доволі економна за рахунок поживної текстури, мініатюри 10 мл мені вистачило майже на 2 місяця

Крем абсолютно не помітний на шкірі в нанесенні, він дуже легкий, танучий і швидко поглинається.

Мені вистачає комфортного стану з цим кремом на цілий день.

Шкіра не виглядає зневодненою чи втомленою, пересушеною, зважаючи на спекотну та вітряну погода.

На ранок, це дуже класний варіант догляду, або ж і вечір теж, якщо вже турбують перші ознаки зменшення пружності шкіри

Сироватка для зони навколо очей Beauty of Joseon - мініатюра (10 мл) та моє золотце 😍

Формат пакування - флакончик (тюбик), без дозатору-носика, просто отвір. Флакончик також зручно стоїть вертикально, але сироватка не витікає, поки не притиснеш

Сироватку я використовую лише у вечірньому догляду, через ретиналь у складі, виробник зазначає про 0.02 % ліпосомального ретиналю, екстракт женьшеню, ніацинамід, олії какао, оливи та ріпаку, а звідси й живлення, зволоження, покращення рельєфу і тону шкіру

Консистенція - легка, класична для кремових сироваток, схожа на MediPeel з ретинолом для обличчя, жовтуватого відтінку

Аромат - відсутній

Витрата - теж, дуже економна. У використанні майже півтора місяці і гадаю, що ще надовго вистачить

До речі, починала я знайомство з цією сироваткою з пробника, і при перших нанесеннях було відчуття печіння, майте це на увазі. Я робила з нею "сходинки", бо все ж зона навколо очей доволі делікатна.

Сироватка наноситься дуже легко, без липкості, видно по фото консистенцію, вона майже прозора на шкірі, злегка жовтувата.

Я не одразу зрозуміла цю сироватку, з перших використань було видно лише розгладження рельєфу, але без зволоження. Коли вже закінчила пробник, то зрозуміла, що треба брати далі. Але використовувати лише на ніч, як основний, антивіковий догляд.

Ще 1-2 роки тому, я вважала, що мішки під очима та постійна сухість, зі мною назавжди. Це додавало втомленості обличчю, а вже про зайві роки, я змовчу...

Що тепер? А тепер, я не знаю, де вони й поділися 😅

На фото - моя шкіра, без тональних засобів, натюрель, усе, як є насправді 😅

І з щоденним використанням сироватки і крему у догляді

На мій вік, а мені вже 39 років, шкіра достатньо гладенька, сяюча, рівномірна, є тонкі лінії, але куди без них.

Крем та сироватка надзвичайно комфортні у використанні, вони легкі, це найголовніший пункт для мене, терпіти не можу густі та важкі засоби на цій зоні. Тут, ідеальні консистенції та ефективність для мене.

Мені здається, що бренд Beauty of Joseon не потребує зайвих рекомендацій, бо їх невдалих засобів я ще не зустрічала.

І звісно, я раджу спробувати крем Puynkang Yul та сироватку Beauty of Joseon, якщо потребуєте ефективного догляду за шкірою навколо очей