Бальзам-кондиціонер для волосся Garnier Botanic Therapy Coco Milk & Macadamia Nourishing & Softening
Купую цей бальзам не вперше. Люблю його аромат. І моє волосся його любить
За текстурою бальзам не рідкий. Коли наносиш його на волосся, то вже відчуваєш силіконову складову в складі. За рахунок силіконів у складі цей бальзам досить економічний і він легко обволікає волосся. Я люблю прочесати волосся з бальзамом гребінцем з рідкими зубами для кращого розподілу засобу по волоссю. Хвилинку тримаю та змиваю. Коли змиваєш, то відчуваєш, як волосся струмує між пальцями На моєму волоссі силіконові бальзами добре працюють. І це не стало винятком. Волосся після нього м'яке, гладке, легко розчісується, набагато менше пушаться. Та й загал ом виглядають дуже доглянуто.
А ще бонус цього бальзаму – аромат. Я його обожнюю, особливо взимку! Такий гарний кокос зі смачними, кондитерськими нотками. Він досить яскравий, добре відчувається під час нанесення бальзаму на волосся і легкий шлейф залишається на волоссі після змиванн я та сушіння. Але при цьому цей аромат не напружує, він не надто яскравий. Ось саме золота середина. І мій ранковий антидепресант (я мию волосся вранці).
До речі, бальзам волосся не жирніє. Для мого волосся, схильного до жирності, це плюс
З корисностей у складі:
• олія макадамія
• екстракт алое віра
• екстракт горіха кокосу
Підсумок. Люблю цей бальзам за його смачний кокосовий аромат, за те, що робить моє волосся гладким, м'яким, що струмує. Хоч він і містить силікони.
Коментарі (0)