Landor Love Memory Romantic : фруктовий мікс з акцентом на персик
Фруктові аромати це завжди неповторне поєднання нот між собою. Здавалось би персик, що може бути не так ? Але порівнюючи його звучання в декількох ароматах, розумієш що фрукти, як і квіти, здатні по різному розкриватися.
Love Memory Romantic - аромат який своєю назвою хоче показати грайливий і романтичний настрій, не без додавання ностальгії. Відчуваючи аромат з флакону, яскравий і густий персик з легким свіжим шлейфем, викликає саме такі відчуття : теплі для серця, прохолодні для шкіри. Поєднання свіжих і солодких нот з флакону, звучить доволі локанічно і викликає питання - а як аромат розкриється на шкірі ?
При розпилені, стрімко і впевненно, на світ з'являється цитрусова композиція, де першим що я відчула, був соковитий апельсин. Його кислі і солодкі мотиви, гарно поєдналися з лимоном, який я відчула трошки пізніше, як і бергамот, який своєю терпкістю і маслянистістю - прикрасив мою шкіру. Перші секунди, цитруси здивували мене своїм небанальним звучанням, бо апельсиновий старт це завжди гарно і як правило саме лимон - звучить першим. Апельсин має ту саму золоту середину, допомагаючи поєднати кислинку лимону і терпкість бергамоту, в неповторне САМЕ ФРУКТОВЕ звучання, яке так гарно переходить до середини. Початок аромату втілює в себе, як на мене той самий погляд, коли серце затьмарує розум і жодна кава не може так взбадьорити,як ця закоханість. Він енергічний, бадьорий і надає впевненності.
Поступово, аромат перетікає в фазу серця. Апельсин ще якийсь час грайливо звучить на шкірі, і відволікаючись на нього, я і не помітила як в повітрі почали вітати більш солодкі фрукти, які поєдналися з колючим мускусом. Анімалістичні нотки додали персику більш вінтажного звучання, тоді як інші фрукти не виділяються в цій композиції. Це саме фруктовий мікс з доволі східною і насиченою базою.
На шкірі починає виділятися деревина і легка пудровість. Ноти ванілю хоч і не очивидні, але прикрашають дану композицію. Тепла і тягуча амбра, створює тепле звучання з легкою дозою солодкого землянистого аромату. В повітрі вітає насичений аромат, який з кожним взмахом руки, здається мені то теплим, то прохолодним. Кислинка все ще зберігається, особливо близько до шкіри. Такого насиченого персика як з флакону - я так і не почула. Але долька спогадів - в ароматі присутня. Він дійсно, в якийсь мірі романтичний, створений для вечері при свічках.
За той час що в мене аромат, я навіть не пам'ятаю піраміди, тож давайте разом подивимось що в ній:
- Старт: Айва, Бергамот, Диня, Магнолі. Айва, будучи фруктом нагадуючим яблуко чи грушу , покинула старт, разом з динею і пішла впевненно в середину. Магнолія, будучи доволі ніжною квіткою , має в собі захований скарб - легше фруктове звучання , в тому числі і легку кислинку як в лимоні. Але ... де апельсин ? 😂 Яскравий і соковитий апельсин ... не поклали виявляється. Бергамот єдине що я впізнала 😂
- Середні ноти: Апельсин, Жасмин, Персик . А ні, ось і апельсин 😂 Ця нота доволі яскрава що б бути фантомом. Насичена, волога і реалістична. Персик теж відчувається, але грає в комбінації з іншими фруктами, беручи на себе головну роль тільки з флакону. Звучання середини доволі мелодичне і гарно поєднане. Жасмін, скоріш за все дає пудру, але в цбому я не впевнена. Середні ноти це про гру фруктів, про багато багато фруктів.
- База : Амбра, Білий мускус, Ваніль, Деревина, Троянда. З базою я згодна повністю. Мускус авжеж поліз у середину, але доволі відчутний в базі . Амбра звучить доволі звабливо, а солодка ваніль лише трошки прикрашає композицію і робить ноти більш м'якими.
Цей аромат здобув масу компліментів зі сторони багатьох людей, вже навіть у списку хотілок моєї мами. Не дивлячись на піраміду, яка здається доволі оригінальною і не схожою на інші аромати, я знаю що він мені нагадує - Erba Pura. Я не можу сказати чи це версія Sospiro чи від Xerjoff, але це точно вона. Це звучання мускусних фруктів, з далеким натяком на Kirke, я чула доволі часто. Авжеж, в Ландорі більш м'яка версія. Тут мускус не такий насичений, а цитрусовий старт додає більше прохолоди. Але те що вони хожі - це факт. Це не клон, а саме родич, бо все ж таки має деякі відміності ( наприклад не скочується в Кірке ахахах)
Стійкість у аромата гарна, як і шлейф. Він середній, не душить і не кричить. Аромат доволі гармонічний. На собі Erba Pura не носила, але Ландор відчувається доволі комфортно. Аромат викликає в мене відчуття жіночності і в той же самий час спокою. Він має легку грайливість і цьому стриманому образі.
Коментарі (0)