Аніта

Nook Beauty Family Organic Hair Care

Nook - це італійський бренд, який ну дуууууже мені подобається своїми засобами по догляду за волоссям. В мене волосся фарбоване і воно потребує більш ретельного та інтенсивного догляду, бо від частого впливу барвників стає сухим і ламким. Бренд Nook випустив спеціальний кондиціонер, який допоможе зберегти довжину, блиск та здоров'я локонів. Для знайомства з цим засобом я обрала пробний зразок.

Особливості Family Organic Hair Care від Nook Beauty:
- рисова олія стимулює ріст волосся;
- фінікова олія бореться з ламкістю та пошкодженою структурою;
- олія авокадо заспокоює шкіру голови, зміцнює волосяні цибулини;
- масло ши ущільнює пасма;
- екстракт щавлю надає блиску і запобігає появі лупи.

Пакування: звичайний маленький пакетик, білого кольору, об'єм 10 мл. Вистачає на одне застосування. Також зручно брати такі пакетики з собою у подорож. Ця лінійка у nook вся супер екологічна. Від компонентів до упаковки та навіть фарби на ній. Білий колір навіть вибраний спеціально, щоб не використовувати барвник.

Текстура: приємна на дотик, кремова та густа консистенція, кондиціонер білого кольору. Чудово розподіляється по всій довжині.

Аромат мене здивував, він насичений, приємний. Нагадує фруктову цукерку з кислинкою. Дуже смачно пахне. Наче тримаєш смаколик в руці.

Спосіб застосування:
Розподіляю рівномірно по вологому волоссю, залишаю на кілька хвилин, потім ретельно змиваю теплою водою.

Мої враження:

Засіб миттєво тане у волоссі, розподіляю пальцями та залишаю на кілька хвилин. Кондиціонер гарно змивається водою. Залишає по собі тільки гарний аромат і слухняне, живе та гарне на дотик волосся. Після миття волосся легше розчісується, кондиціонер добре закриває лусочки, не обтяжує. Волосся розсипчасте, блискуче та шовковисте, волоски що стирчать по довжині стають більш дисципліновані. Засіб гарний, приємно доглядає за волоссям після фарбування, надає дійсно сліпучий блиск. Для волосся, яке має легкий (початковий) ступінь пошкодження в результаті перукарських маніпуляцій кондиціонер стане чудовим вибором.