Аніта

Nook The Nectar Color Color Preserve Conditioner

Nook The Nectar Color Color Preserve Conditioner

Продовжую тестування нових засобів для фарбованого волосся від бренду Nook.
Як завжди обираю спершу пробний зразок для знайомства з засобом. Сьогодні це кондиціонер для збереження кольору.
Його активна формула містить цілий комплекс живильних компонентів, які інтенсивно збагачують пасма живлющою вологою, корисними речовинами і реконструюють мікрочастинками.

Nook The Nectar Color Color Preserve Conditioner

Особливості The Nectar Color Color Preserve Conditioner:
- Пожвавлює, захищає та посилює блиск та яскравість косметичного кольору, уповільнюючи процес його вимивання.
- Глибоко зволожує волосся, залишає його м'яким і слухняним, робить більш стійким до механічного та термічного стресу.
- Захищає волосся від атмосферних забруднень та УФ-променів, відновлює блиск та життєві сили.

Пакування: звичайний маленький пакетик, яскравого кольору, об'єм 10 мл. Вистачає на одне застосування. Також зручно брати такі пакетики з собою у подорож.

Текстура: дуже приємна на дотик, середньої густоти, легкого рожевого кольору. В руці одразу тає і стає більш текучим. Кондиціонер збагачений рослинними компонентами і вітамінами E. Засіб розроблений на основі екстрактів кіноа, екзотичних фруктів та спеціального біоактивного комплексу.

Аромат: неймовірний ♥️ аромат дорогих парфумів, насичений, яскравий.

Спосіб застосування: наношу на вимите, вологе волосся, розподіляю по всій довжині, прочісую розчіскою. Залишаю хвилин на 5-7 (вказано, що потрібно залишати на 3 хвилини), потім ретельно змиваю теплою водою.

Мої враження:
Що про нього писати..... він ідеальний ♥️. Кондиціонер легко наноситься на волосся, гарно розподіляється, немов тає. Гарно змивається теплою водою. Завдяки цьому кондиціонеру, волосся зразу стає гладким, блискучім та з приємним нішевим ароматом. Я просто не впізнаю своє волосся, воно густе і розплутане. Воно розпадається під пальцями. Кондиціонер не погано пригладжує і утихомирює пухнасте волосся. Воно розгладжене, ущільнене, виглядає здоровим і сяючим. На сонячному світлі та під яскравими лампами гарно переливається. Кондиціонер не жирнить волосся. Після миття біля коріння залишається прикореневий об'єм і волосся зберігає свою природну свіжість. Кондиціонер запобігає вимиванню кольорових пігментів - про це поки що важко сказати після одного використання. Але загальна візуальна картинка мені подобається. Тому напевно придбаю великий об'єм і продовжу тестування.