Нова та цікава знахідка для во лосся
Шампунь для всіх типів волосся з алое вера від молодого українського бренду натуральної косметики по догляду за волоссям Tap cosmetics 🌿
Я люблю пробувати нові засоби і відкривати для себе нові бренду (а особливо, якщо це наші українські бренди). Тож, нещодавно я побачила у спільноті новий для себе бренд доглядової косметики за волоссям Tap cosmetics і вир ішила спробувати у них декілька позицій. Про один з обраних мною засобів я вам сьогодні розповім ⬇️
Дизайн та розбір складу 🧪
Пляшечка з напівтемного пластику. Розхід засобу можна контролювати і відслідковувати. Сам дизайн красивий, такий на мій погляд асоціюється з джунглями 😍
На зворотній стороні вказаний склад, спосіб застосування та обіцянки виробника щодо ефекту.
У складі містить м'які очищуючі компоненти, а також:
рослинний гліцерин - зволожує та утримує вологу; захищає від подразнень.
масло ши/каріте - зволожує, живить, пом'якшує та захищає; підвищує пружність волосся та надає гладкості.
олія жожоба - захищає і оновлює волосся, допомагає при ламкості і повертає йому природній блиск та силу.
молочна кислота - зволожує, м'яко відлущує, регулює роботу сальних залоз, розгладжує волосся, підвищує його пружність та еластичність.
арганова олія - пом'якшує, захищає від подразнень, зменшує запалення, загоює дрібні рани, стимулює кровообіг та розгладжує волосся.
алое вера - зволожує, регенерує, захищає волосся від негативного впливу навколишнього середовища та сонячних променів.
пантенол - зволожує, розгладжує та загоює.
ніацинамід - зменшує запалення, пом'якшує та тонізує, стимулює синтез колагену і виробляє кераміди.
ксилітил глюкозид - дає волоссю додаткове зволоження, надає йому гладкості та повертає пружність.
ангідроксілітол - зволожує та відновлює волосся, пом'якшує шкіру голови, зменшує кількість лупи та розгладжує волосся зменшуючи кількість посічених кінчиків.
гідролізат шовку - пом'якшує волосся та покращує його загальний вигляд.
Загалом склад шампуню направлений на м'яке очищення і зволоження, як шкіри голови, так і самого волосся.
Дозатор та дозування ⬇️
Тут у нас дозуюча помпа, яка має додатковий закріплювач від випадкового натиску. Тобто, пляшку можна брати з собою в дорогу, бо ніде нічого не проллється 👌🏻
Дозується він добре, сам дозатор не плюється.
Аромат, колір та консистенція 🌿
Аромат нагадує мені мультифруктовий сок з натуральним соком алое (прям як коктейль). Аромат дуже приємний і свіжий. Якби це були парфуми, вони б чудово підійшли навіть у спеку.
*На волоссі відчувається впродовж дня, на наступний день я вже не відчуваю його аромату на своєму волоссі. Але в цій лінійці ще є кондиціонер і маска, тож там вже інша справа 😏
Колір напівпрозорий, трохи з молочним підтоном.
Консистенція гелева, ближча до рідкої.
Як на дії?
Піноутворення гарне, пінка завдяки своїй рідкій консистенції швидко утворюється і вона така, доволі пишна. Добре огортає волоссячко.
Очищення якісне, шампунь дуже добре очищує волосся та шкіру голови від бруду та зайвого себуму. А для мого жирного типу волосся це дуже важливо. І до речі, тут якісне очищення після одного промивання волосся (не подвійного).
Що ж по ефекту після миття голови?
Волосся добре розчісується, для ще кращого ковзання гребінцем додатково можна використовувати бальзам чи кондиціонер. Але, якщо вам потрібно швидко бігти по справах і немає часу наносити додатковий догляд, то з одним цим шампунем волосся буде гарно виглядати.
Волосся після зволожене та м'якеньке на дотик і по відчуттям. Воно гладеньке по довжині, навіть на наступний день після миття голови. Хоча зазвичай на наступний день кінчики мого волосся трохи підкручувалися (генетика бере своє 😁).
Отже, шампунь мені сподобався, він гарно справляється зі своєю основною задачею (а саме очищенням). Він не викликає сплутання після миття голови, не пересушує шкіру голови і не викликає зуду і не провокує появу лупи. Тож я можу вам його рекомендувати 💚
Коментарі (0)