Mila__Mi

Нова та цікава знахідка для волосся

Я люблю пробувати нові засоби і відкривати для себе нові бренду (а особливо, якщо це наші українські бренди). Тож, нещодавно я побачила у спільноті новий для себе бренд доглядової косметики за волоссям Tap cosmetics і вирішила спробувати у них декілька позицій. Про один з обраних мною засобів я вам сьогодні розповім ⬇️

Пляшечка з напівтемного пластику. Розхід засобу можна контролювати і відслідковувати. Сам дизайн красивий, такий на мій погляд асоціюється з джунглями 😍

На зворотній стороні вказаний склад, спосіб застосування та обіцянки виробника щодо ефекту.

У складі містить м'які очищуючі компоненти, а також:
рослинний гліцерин - зволожує та утримує вологу; захищає від подразнень.
масло ши/каріте - зволожує, живить, пом'якшує та захищає; підвищує пружність волосся та надає гладкості.
олія жожоба - захищає і оновлює волосся, допомагає при ламкості і повертає йому природній блиск та силу.
молочна кислота - зволожує, м'яко відлущує, регулює роботу сальних залоз, розгладжує волосся, підвищує його пружність та еластичність.
арганова олія - пом'якшує, захищає від подразнень, зменшує запалення, загоює дрібні рани, стимулює кровообіг та розгладжує волосся.
алое вера - зволожує, регенерує, захищає волосся від негативного впливу навколишнього середовища та сонячних променів.
пантенол - зволожує, розгладжує та загоює.
ніацинамід - зменшує запалення, пом'якшує та тонізує, стимулює синтез колагену і виробляє кераміди. 
ксилітил глюкозид - дає волоссю додаткове зволоження, надає йому гладкості та повертає пружність.
ангідроксілітол - зволожує та відновлює волосся, пом'якшує шкіру голови, зменшує кількість лупи та розгладжує волосся зменшуючи кількість посічених кінчиків.
гідролізат шовку - пом'якшує волосся та покращує його загальний вигляд.

Загалом склад шампуню направлений на м'яке очищення і зволоження, як шкіри голови, так і самого волосся.

Тут у нас дозуюча помпа, яка має додатковий закріплювач від випадкового натиску. Тобто, пляшку можна брати з собою в дорогу, бо ніде нічого не проллється 👌🏻

Дозується він добре, сам дозатор не плюється.

Аромат нагадує мені мультифруктовий сок з натуральним соком алое (прям як коктейль). Аромат дуже приємний і свіжий. Якби це були парфуми, вони б чудово підійшли навіть у спеку.

*На волоссі відчувається впродовж дня, на наступний день я вже не відчуваю його аромату на своєму волоссі. Але в цій лінійці ще є кондиціонер і маска, тож там вже інша справа 😏

Колір напівпрозорий, трохи з молочним підтоном.

Консистенція гелева, ближча до рідкої.

Піноутворення гарне, пінка завдяки своїй рідкій консистенції швидко утворюється і вона така, доволі пишна. Добре огортає волоссячко.

Очищення якісне, шампунь дуже добре очищує волосся та шкіру голови від бруду та зайвого себуму. А для мого жирного типу волосся це дуже важливо. І до речі, тут якісне очищення після одного промивання волосся (не подвійного).

Волосся добре розчісується, для ще кращого ковзання гребінцем додатково можна використовувати бальзам чи кондиціонер. Але, якщо вам потрібно швидко бігти по справах і немає часу наносити додатковий догляд, то з одним цим шампунем волосся буде гарно виглядати.

Волосся після зволожене та м'якеньке на дотик і по відчуттям. Воно гладеньке по довжині, навіть на наступний день після миття голови. Хоча зазвичай на наступний день кінчики мого волосся трохи підкручувалися (генетика бере своє 😁).

Отже, шампунь мені сподобався, він гарно справляється зі своєю основною задачею (а саме очищенням). Він не викликає сплутання після миття голови, не пересушує шкіру голови і не викликає зуду і не провокує появу лупи. Тож я можу вам його рекомендувати 💚