Лілія

Косметика Q+A, як я жила раніше без неї раніше?

Косметика Q+A, як я жила раніше без неї раніше?

Я вперше побачила ці баночки на просторах інстаграму, і звернула увагу на те, який же естетичний дизайн 😍 (вибачте, я дизайнер, і це проф.диформація, тому я завжди спершу несвідомо обираю красиві упаковки)

Потім загуглила цей бренд та вразилась від їх філософії. Це британський бренд, назва якого означає "Питання+відповідь". У них доволі простий, зрозумілий та на 98% натуральний склад. Є питання до шкіри — бренд знайде засіб, який дасть відповідь-рішення.

Сьогодні я розкажу про два засоби: гель для вмивання та тонік.

Зазвичай я не повторюю засоби для очищення двічі, мені постійно хочеться шукати щось ще. Але цей був у мене двічі. Потім піддалась спокусам спробувати щось інше, пожалкувала і замовлятиму втретє цей.

Чому я його люблю:

• ретельно очищує шкіру, я змивала ним одразу і макіяж — справлявся супер

• не сушить шкіру — понад півроку поспіль користувалась лише цим гелем і вже думала що це норма і кожен засіб має так працювати, поки не вирішила поекспериментувати і спробувати щось новеньке, а воно сушить немов мило. Тому сумую за Q+A 😢

• приємна текстура, нейтральний запах, якісний тюбик, не проливається

• вистачає на 2-3 місяці

Зволожує чи ні, не знаю. На мою думку це вже маркетинг. Головне, що виконує основну функцію: очищення без пересушування. Для зволоження мають бути окремі засоби

Перший мій тонік, від якого побачила результат і сенс. Раніше вважала, що це просто протирання водичкою, яке ніяк не діє.

Але цей дійсно працює (я б так працювала, як він, то ціни б мені не було 😂). Гліколева кислота сприяє відлущуванню шкіри, регенерації, і навіть обіцяє освітлення пігментних плям, але у мене їх немає, тому за це не скажу. А от щодо оновлення клітин, підвищенню пружності й еластичності шкіри — це 100%!

УВАГА:

на початку використання шкіра може трошки підпікати та червоніти (звісно проводьте тест на алергію, але якщо й зовсім трошки почервоніння не кваптесь панікувати). Особливо якщо раніше не використовували кислоти.

Я в підлітковому періоду протирала обличчя саліциловою кислотою, тому вже загартована (але не треба так робити)

А ще у перші дні використання можуть з'явитись дрібні висипи. Так працює кислота: вона витягує з епідермісу всі забруднення, і потім зникнуть і вони, і шкіра буде чистіша, ніж була "До"

ЩЕ ОДИН ВАЖЛИВИЙ НЮНС:

він трошки липковатий і неприємний на смак, тому нехай ваші кохані вас не цілують, коли ви зробите свою б'юті рутін. Або робіть її, коли вже поцілуєтесь))

Як я і зазначала спочатку, у мене не надто проблемна шкіра. Якби я слідкувала за харчуванням, то взагалі була б майже ідеальна. Але тим не менш результат помітний

На першому фото видно почервоніння навіть під тоном (проблемна зона чоло та підборіддя), шкіра суха і тьмяна.

На другому фото я зовсім без макіяжу (коли спека, то не можу його носити), під прямим сонячним промінням, яке підкреслює все, але навіть так помітно яка пружна стала шкіра, сяюча, та значно чистіша

Я дуже рекомендую спробувати щось з продукції Q+A, а особливо ці. Якщо ви вже пробували їх чи щось інше, поділіться вашим досвідом у коментарях, дуже цікаво почитати 🙏🏻