wowmom

Тіні більше не зникатимуть опівдні! Бо база від Nyx буде залізобетонно їх тримати

Тіні більше не зникатимуть опівдні! Бо база від Nyx буде залізобетонно їх тримати

Привіт, красуні!

Я завжди казала, що не обов'язково мати в своїй колекції супер дорогі палетки тіней, щоб створити красивий стійкий макіяж очей. Але, я вважаю, що обов'язково мати хорошу базу, яка дозволить будь-яким тінями розкритися на повну.

З моєю формою ока, взагалі немає сенсу наносити тіні без бази, бо вони обов'язково скатаються в складку.

Я тестувала безліч популярних основ під тіні, починаючи з Artdeco, Bell, Ln Pro, theBalm, і т.д, закінчуючи Urban Decay, і можу сказати, що NYX Professional Makeup High Definition Eye Shadow Base варта вашої уваги.

Тіні більше не зникатимуть опівдні! Бо база від Nyx буде залізобетонно їх тримати

Отже, база має зручний аплакатор, яким легко контролювати кількість засобу.

Всього в упаковці 8 грамів продукту, і вистачить цього добра мінімум на рік щоденного використання.

Основа під тіні нічим не пахне, і має дуже легку, трохи липкувату текстуру. Тільки не подумайте, що база сильно липка, як клей для глітеру, також від Nyx. Ні! Продукти різні, і підходять для різних задач.

У NYX Professional Makeup High Definition Eye Shadow Base липкість, яка дозволяє добре "схопитися" тіням, але не заважає тушовці.

Хоч база і має бежевий колір, але на очах вона стає прозорою. Це, можна сказати, трохи мінус, бо хотілося, щоб візуально основа вирівнювала тон повіка.

Думаю, не треба казати, на якій половині руки тіні нанесені на базу, в на якій - просто на голу шкіру.

Так, NYX Professional Makeup High Definition Eye Shadow Base робить кольори більш насиченими.

А потім я пішла руку милом, намагалася ії відтерти, але там, де тіні були нанесені на основу, вони все тримаються.

Тож можна зробити висновок, що NYX Professional Makeup High Definition Eye Shadow Base не тільки розкриває пігмент віддінків, а і робить тіні дуже стійкими. Водостійкими!

Я наношу невелику кількість бази на повіко, і розтушовую її пальчиком. Через свою таку силіконісту основу, матові тіні тушуються, як по маслу.

Для сяючих віддінків: шимерів, глітерів, розсипчастих пігментів, краще все ж використовувати Nyx Glitter Primer, але при бажанні, можна "блистючка" приклеїти і NYX High Definition Eye Shadow Base.

Головне, що макіяж очей тримається добре: більше 10 годин, нікуди не скочується і не тусктнішає.

Та і взагалі, якщо ви використовуєте тіні в своєму макіяжі, то база вам зможе дуже полегшити роботу з ними, гарантуючи високу стійкість.

Мої щирі рекомендації.

Дякую за увагу 😘