ksnklb

Білий букет, цитрусові ноти та трішки косметики

Білий букет, цитрусові ноти та трішки косметики

Ще влітку я придбала цю мініатюру в 20ml, якої цілком вистачає для ознайомлення, вона поміщається у сумочку і взагалі має дуже гарний, мінімалістичний, приємний вигляд, дозатор справний.
Якщо ви не бачили піраміду на сайті, то додаю її сюди:
Початкова нота: Апельсиновий цвіт, Ревінь, Червоні ягоди
Нота серця: Гарденія, Жасмин, Троянда
Кінцева нота: Амбра, Карамель, Сандалове дерево

Одразу кажу, що окремо нот не чую, адже вони дуже гармонійно поєднуються та переплітаються, створюючи збалансоване звучання.
І якщо влітку я зі старту чула яскравий та свіжий цитрус, а потім букети, поля квітів, та лише в кінці вона стирались в пудру та давали легкий вінтажний шлейф, то осінню я відкрила цей аромат заново 😍.
До-речі, влітку він злітав з мене за 2 години, зараз же тримається до 4-х.
І так, на старті я знову чую спалах цитрусових нот, наче сік ще недозрілого апельсину, такий свіжий та з кислинкою, і цитрус дуже м'яко, поступово переходить у квіти, багато квітів: білу троянду, жасмин, гарденію. І якщо жасмин може давати трішки мильності, то троянда та гарденія вирівнюють це. Квіти тут основа та сенс аромату, та під кінець вони набувають легкої пудровості, такої злегка деревної, злегка солодкуватої, яка і трішки шлейфує.
Я знаю, що саме пудра багато кому нагадує стару косметику, та на моїй шкірі все ж більше проявляються квіти і збалансовують звучання в цілому.

Білий букет, цитрусові ноти та трішки косметики
Білий букет, цитрусові ноти та трішки косметики