Tanserb

Balea Зволожувальний тонік для обличчя

До брендів мережевих європейських магазинів (таких як Balea або Isana) я відношусь спокійно. Розумію, що це бюджет-бюджет. Але іноді купую. Частіше за все вони у мене залишають таке спокійне враження – використала та забула. Але цей тонік мені сподобався. Думаю, що я його повторю

Дивлячись на етикетку стає зрозуміло, що цей тонік зволожуючий, бо там алое. Але коли я стала їм користуватися, то в мене склалося враження, що в ньому є саліцилова кислота. Чому? Бо тонік трохи пощіпує шкіру, якщо є на неї якість прищики чи ранки. А ще на моєї шкірі зменшились появи прищів, та трохи нормалізувалася робота сальних залоз. Таке в мене буває при використанні саме тоніків з саліцилкою . Але я подивилася на склад, та побачила, що саліцилки там немає. Але є у складі Alcohol Denat (спирт), при чому, на третьому місці. Завжди я уникаю тоніки зі спиртом. Але, незважаючи на це, тонік на моєї комбінованої шкірі гарно працює.

Активні інгредієнти у складі – алое, гліцерин, пантенол

Склад повний - Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Alcohol Denat, Glycerin, Polyglyceryl-4 Caprate, Panthenol, Parfum, Sodium Benzoate, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Citric Acid, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene.

Основні властивості тоніку:

• Пластикова пляшка, зручної форми, зручно тримати. Кришка зручно відкривається та закривається
  • Текстура – звичайна вода, що піниться
  • Аромат дуже легкий, майже не відчутний. Є нотки свіжості
  • Гарно доочищає шкіру після демакіяжа
  • Шкіра після нього справді почуває себе дуже комфортно в плані зволоження. Ніякої сухості чи стягнутості. Він добре й освіжає шкіру
  • Як я вже писала, з цим тоніком у мене стало менше запалень на шкірі, та трохи нормалізувалася робота сальних залоз
  • Липкості після себе не залишає
  • Ніяких негативних реакцій не визвав.

Висновок. Гарний тонік. Не зважаючи на свою невелику ціну та присутність алкоголю у складі він підійшов для моєї комбінованої шкіри. Та виконує всі функції, що я чекаю від тоніка. Та зменьшилися запалення на шкірі з ним. Я приємно здивована!