My partner in crime: ідеальний консилер
Цей малий вміє берегти секрети і ховати недоліки. Перевірила на собі)
На фото я з температурою 37.2, а нормальний сон цей організм бачив місяці два тому. І ні, ми зараз не будемо вчити мене будувати режим, а тільки поглянемо, що з цього видно на фото) Як на мене — нічогісінько. І це велика заслуга цього консилера.
The Multi-Tasker Concealer від Rimmel має дуже круту консистенцію. Вона не надто густа, але й не розтікається. Розтушовка спонжем проходить за декілька секунд і виходить дуже рівномірною.
Пігментація просто чудова. Продукт перекрив усі синці під очима, а вони там знатно вкорінилися, тому консилер виручає мене кожен день.
Він має пудровий фініш і наче трошечки застигає, тому варто встигнути розтушувати його вчасно. Моя суха шкіра не потребує фіксації пудрою у цьому випадку, особливо в холодний період. Але не знаю, чи буде таким самим ефект на жирній шкірі. Та я не помітила жодного блиску і протягом дня. У складочки повік він теж не забився.
Аромат різкуватий у флаконі, але на шкірі не відчувається.
Аплікатор дуже зручний і приємний до шкіри. Окрім того, на нього дійсно не потрапляє забагато продукту, адже там стоїть дуже якісний стопер. Це приємний плюс.
Продукт дуже компактний, зручно носити з собою. Я зазвичай роблю це, коли оновлюю макіяж губ і хочу домогтися ідеальних контурів. З цим він впорається на всі 100%.
Відтінок обраний навмання підійшов мені ідеально. Це 025 - Rose Ivory. Не скажу, що тут рожевий підтон, просто натуральний беж, ближче до світлих.
Я точно можу рекомендувати його. Працює чудово в різних схемах нанесення і вражає стійкістю протягом дня.
Коментарі (0)