Strange Love

Manyo Bifida Biome Complex Ampoule: Головне не переборщити

Manyo Bifida Biome Complex Ampoule: Головне не переборщити
Manyo Bifida Biome Complex Ampoule: Головне не переборщити

Склад у Manyo Factory Bifida Biome Complex Ampoule дійсно вражає, і я сподівалася на такий самий ефект відновлення шкіри. І частково так і сталося!

Консистенція сироватки приємна, легка, добре розподіляється по обличчю. Спочатку вона мала ніжний персиковий відтінок, який з часом трохи потемнів, але це не вплинуло на ефективність. Після нанесення шкіра миттєво стає більш зволоженою, сяючою і гладенькою. Навіть візуально здається більш підтягнутою.

З часом я помітила, що шкіра стала більш підтягнутою і пружною. Формула сироватки багата на корисні компоненти, які сприяють омолодженню та відновленню шкіри. Вона чудово зволожує і створює відчуття комфорту, допомагає загоювати запальні процеси.

Проте не все так ідеально: через 7-8 днів регулярного використання у мене почали з’являтися дрібні білі прищики. Спочатку я думала, що це просто збіг, але згодом зрозуміла, що саме сироватка провокує цю реакцію. Варто було зробити перерву в застосуванні, як висипання зникали. Найцікавіше те, що сама по собі сироватка не комедогенна, а ці прищики швидше схожі на якийсь дерматит чи щось таке. І з'являються лише після тижня регулярного нанесення двічі на день. Тому тепер я цю сироватку завжди чергую з іншими засобами і таких проблем немає.

Чи можу я назвати Manyo Factory Bifida Biome Complex Ampoule повноцінною заміною Estee Lauder Advanced Night Repair? Швидше ні, ніж так. Після використання Night Repair у мене ніколи не було подібних проблем зі висипаннями. Проте мушу визнати, що загальний ефект відновлення та зволоження у них схожий, але за відчуттями Bifida Biome - це десь 60% від ефективності Night Repair.

Загалом, Manyo Factory Bifida Biome Complex Ampoule - це непоганий продукт, але не ідеальний. Перед покупкою я б радила придбати мініатюру. Раптом і у вас від надто частого використання будуть з'являтися висипи? Ситуація в моєму випадку неоднозначна, бо мені подобається ефект від цієї сироватки, проте достатньо переборщити з нею, як заявляються неприємні побічки.