M O N D ✨️

Фрешова свіжість і ніжна насолода в одному флаконі

Фрешова свіжість і ніжна насолода в одному флаконі

Love Spell від Victoria's Secret - жіночий парфум з групи Квітково-Фруктових ароматів. Був створений у 2000-і роки. Уявляете, що це за аромат, який не втрачає свою популярність стільки років?

У мене флакон з набору, об'ємом 75 мл. Дизайн у тому ж стилі, що й 250 мл, але більш простий. Суттєва різниця в кришках: тут вона чорна та без брендування. На дні є оригінальний батч-код. Флакон пластиковий та легкий. Зручно носити з собою.

На флаконі зазначено загальну інформацію, склад і три рядки щодо ароматної композиції.

Зроблено в: США

Думаю, флакон не просто так оформлено у фіолетовому кольорі. Саме з цим кольором асоціюється аромат. Колір, який поєднує у собі холодні і теплі настрої.

  • Верхні ноти: Персик, Цвіт Вишні і Червоне Яблуко;
  • Ноти серця: Бузок, Жасмин і Конвалія;
  • Ноти бази: Тамаринд, Мускус і Біла Деревина.
Фрешова свіжість і ніжна насолода в одному флаконі
Фрешова свіжість і ніжна насолода в одному флаконі
Фрешова свіжість і ніжна насолода в одному флаконі

Основні акорди:

>фруктовий

>>квітковий

>>>свіжий

>>>>солодкі ноти

>>>>>пудровий

>>>>>>білоквітковий

При розпиленні відчуваю грайливу суміш з мильних бульбашок, жуйки, фруктів та квітів. Композиція легка і невагома. Є в ній і чітка жіночність, і легковажні ноти дитинства. У цій грі можна вловити схожий вайб з дитячою косметикою, на шквалт Маленької Феї... цей вайб наче загорнули у дорогу якісну обгортку та додали багатогранності. Солодкі ноти виглядають ніжно разом з білими квітами.

Яблуко відкривається свіжістю, персик - насолодою; а ось вишню складно впізнати, лише віддалений квіт сакури. Квітковий букет легкий і приємний. Особливо подобається наявність бузка.

Тримається ця композиція недовго. По-перше, тут легкі ноти. По-друге, це міст і він має бути менш виразним, ніж парфуми. Кілька годин і аромат переходить в квітково-деривинні ноти, дуже близькі до шкіри. Подобається ловити ароматні ноти Love Spell на волоссі.

Cпрей, також як лосьйон має зволожуючий ефект, так як до його складу входить екстракт Алое Віра і ромашки, які дбайливо догляда.

З Love Spell немає враження, що це аромат 20-річної давними. Актуальний, стильний, грайливий. Він як чарівна класика, яка ідеально підходить на кожен день.

_________

Спрей-міст Victoria's Secret Love Spell