Strange Love

Абрикосовий кальян у флаконі

Абрикосовий кальян у флаконі

Піраміда обіцяла мені найкращу з існуючих карамельок, залиту ванільно-амбровим звучанням. Однак я отримала абсолютно інший аромат, який, як на мене, не відповідає піраміді.

Так, так, це аромат всім добре знайомого мультифруктового соку з додаванням меду. Де тут карамель? Я не розумію. Згодом аромат розкривається більш цікавим звучанням. Хтось чує абрикосове варення, хтось шоколадні драже. Однак я все ще чую фруктовий сік, проте уже із димними нотами. Уд тут не медичний, не у варіанті бинтів та ефіру, в Golden Sand Al-Rehab він розкривається через густі та гіркі копчено-тютюнові ноти. Через деякий час аромат нагадує фруктовий кальян, а точніше густу липку абрикосову начинку до кальяну. На цьому етапі він подобається мені найбільше, хоч любові не сталося.

Golden Sand знову програє у цьому пункті. Якщо Choco Musk тримається днями, то цей лише 5-7 годин, і то доволі швидко осідає до шкіри і шлейф мінімальний. Але це на краще, бо звучання у нього дуже важке і арабське, наче зайшов в крамницю медових солодощів поряд з кальянною.

Мені здається, що стійкість і композиція в принципі різниться від партії до партії у цього виробника.