ksnklb

Oops.. і лущення немає

Oops.. і лущення немає

Оскільки я використовую скраби та пілінги для шкіри голови раз в тиждень, то звертаю увагу на всі новинки, особливо ті, що пропонує український виробник. Так я дійшла і до скрабу від Mermade)
Одразу мене привабив дизайн даного засобу.. ну добре, усі засоби Mermade мене приваблюють дизайном 🤷🏻‍♀️, тут усе очевидно, тюбик з рожевому кришечкою фліп-топ дуууже милий, а об'єм 100ml здається досить оптимальним.
Консистенція цього засобу не звичайна) взагалі це кремова емульсія білого кольору з дрібними скрабуючими частинками. Ці частинки відчутні на шкірі голови при скрабуванні, та вони не дряпають та не подразнюють її, а просто приємно масажують та очищають.
Завдяки такій текстурі, засіб дуже просто розприділити бажаними зонами, я наношу одразу з тюбика по проділах, трішки масажую та змиваю. Змивається скраб легко та не застрягає на волоссі.
До-речі, запах у нього такий кремовий, трішки солодкий, та не яскравий, при використанні на шкірі голови не відчувається.
Звичайний від такого роду засобу я очікую відчуття свіжості, чистоти, відсутність свербіжу та лущення і цей скраб абсолютно закриває мої потреби: шкіра голови очищена від ороговілого шару, це відчувається на дотик і є відчуття свіжості. Приємно, що скраб не викликає печіння та випадіння волосся.
У складі є целюлоза, гліцерин, ще зволожуючі компоненти, олія виноградної кісточки, цетеариловий спирт, емульгатори, глікольова кислота, антиоксидант, пантенол, алантоїн. Тобто скраб впливає не лише на очищення шкіри, а й на зволоження.

Oops.. і лущення немає
Oops.. і лущення немає
Oops.. і лущення немає
Oops.. і лущення немає
Oops.. і лущення немає