Чистикова Дар'я

Дифузор Tobacco Flower & Oud

Дифузор Tobacco Flower & Oud
Дифузор Tobacco Flower & Oud

Вибір ароматів для дому від Avenue Des Parfums вражає різноманіттям: тут можна знайти і цитрусові, і деревні, табачні, морські чи квіткові аромати. Напевно, кожен зможе підібрати дифузор до свого смаку чи настрою.

Особисто я в осінній період прагну наповнити дім теплими та пряними ароматами. Саме тому поклала око на дифузор Tobacco Flower & Oud, про який і хочу розповісти сьогодні ⬇️

Дифузор приїхав до мене у картонній коробочці. Вона має витягнуту форму, збоку по всій довжині розташовані фіброві палички, всього їх було 6 шт. Всередені упаковки сам флакончик, скляний, прозорий. Колір рідини — янтарно-карамельний, гарно поєднується з чорними акцентами наліпки та наявних паличок.

Перед використанням потрібно вийняти пробку і вставити палички всередину. Якщо хочеться більш інтенсивного та яскравого аромату, то краще вставити побільше. По габаритам кімнати, для якої я обирала дифузор, мені достатньо 3 палички, щоб відчувати аромат не надто активно та "на фоні".

Піраміда Tobacco Flower & Oud наступна:

Початкова нота: Квітка тютюну, Шафран, Коріандр, Імбир, Кардамон, Бутон гвоздики

Нота серця: Троянда, Уд, Гурджунський бальзам, Пачулі

Кінцева нота: Амбра, Боби тонка, Ваніль, Тютюн

Обожнюю такі багаті піраміди у дифузорах. Вони відчуваються цікаво та багатогранно і по-різному, ніби граються з тобою, щоразу, коли проходиш повз або коли дме легкий вітерець з вікна.

Спочатку мені було відчутно лише тютюнові ноти та пряну ваніль. Потім аромат розкрився та поступово почали проявлятися м'які ноти троянди та пікантні спеції.

Аромат такий солодкувато-пряний, димний, яскравий та насичений. Особливо мені подобається його глибина та стійкість, є в ньому щось таке тепле та обхоплююче.

Я відчуваю не різкий аромат по всій кімнаті, він не набридає та не дратує.

Особисті асоціації: ...Це аромат затишного та класичного робочого кабінету. Такого олдскульного, для думок та творчих поривів. Тут теплі відтінки кольору стін, мінімалістичний інтер'єр, крісло з натуральної шкіри та чай масала (це буквально «чай зі суміші спецій») на столі, поруч із книгою та х'юмідором для сигар...

Аромат ідеально підійшов для моєї робочої зони, він допомагає зосередитися та згуртувати думки. Димний, солодкий та пряний — просто неможливо не закохатися в аромат цього дифузора.

Ну ви зрозуміли, однозначно раджу, особливо на холодну пору року 👌

Дякую за увагу ❤️