Pilirina 💛💙

Pani Walewska Noir: найбюджетніший аналог Chanel Coco Noir

Pani Walewska Noir: найбюджетніший аналог Chanel Coco Noir
Pani Walewska Noir: найбюджетніший аналог Chanel Coco Noir

Мабуть, ви здивуєтеся, але мені подобається цей бюджетний аромат із польського мас-маркету про який чули всі, але мало хто ним користувався. Це той варіант, коли я кажу свою коронну фразу: «Він мав би коштувати більше своєї вартості!». Подбати свої 30 мл за 250 грн однозначно варто, якщо ви любите парфум Chanel Coco Noir.

Pani Walewska Noir: найбюджетніший аналог Chanel Coco Noir

У піраміді заявлено всього три ноти: цитрус, троянда та мускус. Але на диво, аромат зовсім не монотонно звучить. Мій ніс туди вже напхав шипру, земляних пачулі, які не заявлені у базі , лакричну карамель та бурбонську ваніль, бо вона не така зубодробна, як звичайна. На мені тримаються 5-6годин, як люкс, мають шлейф, який з часом стихає, але на речах аромат відчувається навіть на другий день.

Якщо хтось думає, що це аромат бабусь, то я нагадаю рік випуску цього європейського фланкера - 2013. Скоріш за все, жінки, які ними користувалися у молодості ще не тягнуть до звання бабусі. А от молодший випуск уже з абсолютно іншим вінтажним та багатогранним характером був представлений у 1971 році. Тож, не плутайте ☝️ Хоча, що тут плутати. Остання версія йде із закругленим дном, а не на ніжці.

Дивно було читати коментарі про нестійкість аромату: він томний, тягучий, жіночний, класично скроєний і дуже красивий. Шлейф елегантний. У мене чомусь асоціюється з чорним мереживом та масляною темно-бордовою трояндою. Скоріше нуарний, готичним не назвала б.

Парфуми Pani Walewska мають достатньо інтенсивне звучання та ідеальні для вечірнього часу. На старті розкриваються соковитими цитрусовими відтінками та розкішною нотою оксамитової, жирної, величної червоної троянди з мускусним шлейфом. Для мене ця симфонія нагадує розкішний Chanel Coco Noir, але у Шанель база, звісно ж, більш насичена. Pani - не клон, але направлення дійсно дуже схоже для звичайного носика.

А ще раджу спробувати крем-мило Pani Walewska Noir. Аромат у ньому теж яскраво виражений, як і у парфумі. Мило не розкискає і зовсім не сушить шкіру. Люблю всі варіації, часто купую на знижках.

Дезодорант звучить скромніше, але гармонійно. Теж раджу спробувати. Мала в арсеналі у чорному, білому і синьому - Classic. Ці можу з впевненістю радити. У них дуже гарний формат і у якості подарунку можна зібрати гарний тандем. Рекомендую придивитися до всієї лінійки Pani Walewskа, але фаворитом для мене є все-таки Noir.