Mila__Mi

Гарна знахідка для комбінованої, жирної та проблемної шкіри

Гарна знахідка для комбінованої, жирної та проблемної шкіри
Гарна знахідка для комбінованої, жирної та проблемної шкіри

У мене комбінована та проблемна шкіра, є постакне і періодично бувають точкові запалення. Тому я обрала для себе пінку для вмивання саме для жирного та проблемного типу шкіри.

На днях я розповіла вам про сироватку від бренду

https://club.makeup.com.ua/post/50997/

яка мені сподобалася за своїм ефектом і помітно допомогла зменшити точкові висипання.

Сьогодні ж хочу поділитися враженнями про пінку для вмивання від Yuka, на яку я раджу звернути увагу власницям комбінованого, жирного та проблемного типу шкіри, а також шкірі схильної до висипань.

Прозора пластикова пляшка, виконана зі щільного пластику. Завдяки її прозорості можна відслідковувати розхід засобу.

На зворотній стороні є інформація про пінку: склад, спосіб застосування та інше. До речі, хочу зазначити, що термін придатності пінки 6 місяців (від дати виготовлення), оскільки це повністю натуральна косметика. І знизу пляшечки навіть можна побачити осад рослинних компонентів (що є нормою для натуральної косметики).

У складі окрім м'яких очищуючих компонентів також містить:
гідролат/вода грейпфруту - відлущує ороговілі клітини, надає шкірі гладкості, вирівнює тон і покращує загальний стан шкіри.
екстракт листя м'яти - тонізує, надає охолоджуючу та протизапальну дію.
екстракт чорної верби - природне джерело саліцилової кислоти; має бактерицидну дію, сприяє загоєнню ран, зняттю запалень та оновленню клітин шкіри.
бетаїн - зволожувач; чудовий компонент для проблемної та чутливої шкіри.
екстракт грейпфруту - зволожує, сприяє відновленню шкіри, стимулює клітинній обмін речовин, нормалізує роботу сальних залоз.
метілсульфонілметан - антибактеріальний та протизапальний компонент; знімає запалення, почервоніння та свербіж; зволожує шкіру. - антибактеріальний та протизапальний компонент; знімає запалення, почервоніння та свербіж; зволожує шкіру.
пантенол - зволожує, заспокоює та розгладжує.
молочна кислота - зволожує, м'яко відлущує, регулює роботу сальних залоз, підвищує пружність та еластичність.
дегідрооцтова кислота - володіє бактерицидною дією

Формат дозуючої пінки, який я просто обожнюю, бо це дуже зручно у використанні. Один раз натиснув і готова пінка (мені до речі вистачає 2 натиски для застосування).

Аромат дуже приємний, трохи солоденький. Особисто мені він нагадує засоби з пребіотиками.

*на шкірі під час вмивання ледь відчутний, а вже після вмивання взагалі не залишається на шкірі.

Колір прозорий.

Дану пінку можна використовувати як зранку, так і ввечері.

Пінка м'якенька, пориста та дуже приємна до шкіри обличчя. При очищуванні не одразу осідає, а утворює легеньку пінну емульсію, яка гарно та якісно очищує шкіру від зайвого себуму та бруду (який встиг накопичитися за день). Освітлює чорні цятки, особливо дуже помітно цю дію на носику.

Вона освіжає та пом'якшує шкіру. Вона не порушує природній pH шкіри, не викликає сухості. При регулярному використанні, завдяки екстракту чорної верби у складі пінка допомагає зменшити запалення і регулює роботу сальних залоз.

Після очищення шкіра свіжа, з більш рівним тоном, гладенька та приємна на дотик.

Пінкою я задоволена, саме до неї наразі і тягнеться рука 🍊