Pilirina 💛💙

Розкішна екстразволожуюча маска від Joko Blend з гіалуроновою кислотою

Розкішна екстразволожуюча маска від Joko Blend з гіалуроновою кислотою
Розкішна екстразволожуюча маска від Joko Blend з гіалуроновою кислотою
Розкішна екстразволожуюча маска від Joko Blend з гіалуроновою кислотою

Якби хтось побачив кількість масочок, якими я користуюся - впав би. От чесно. Я щоденно користуюся масками для обличчя. Це вже як звичка чистити зуби, чи наносити крем. Тож, у масках для обличчя вже маю непоганий досвід. Хочу познайомити вас із новинкою від Joko Blend - екстразволожуючою маскою з гіалуроновою кислотою.

Почну з пакування на яке хотілося б звернути окрему увагу, бо маска йде в картонній упаковці. Люблю такі штуки. Це виглядає естетично і складає приємне враження. Обʼєм стандартний - 75ml.

І текстура тут розкішна: невагома, прозора з блакитним відтінком. Дегко розподіляється, комфортно відчувається на шкірі. Аромат косметичний, на шкірі зовсім не відчувається.

Дія маски спрямована на моментальне зволоження, зменшення сухості та відновлення здорового кольору шкіри обличчя. І вона дійсно працює у цьому напрямі! Бо має у складі дієві активні компоненти:

✔️Низькомолекулярна гіалуронова кислота проникає в глибокі шари епідермісу та зволожує шкіру зсередини.

✔️Комплекс керамідів та фосфоліпідів Ceramide Complex CLR сприяє утриманню вологи, що мінімізує утворення мімічних зморшок.

✔️Комплекс амінокислот підвищує бар'єрні, захисні функції шкіри, сприяє розгладженню, покращуює колір та дійсно повертає візуальне сяйво.

Ефективність маски 👇

Глибоко зволожує: гіалуронова кислота здатна утримувати велику кількість води, що забезпечує інтенсивне і довготривале зволоження шкіри, відновлюючи її природний водний баланс.

Розгладжує шкіру: маска допомагає розгладити дрібні зморшки і заломи, роблячи шкіру більш рівною і гладкою.

Покращує текстуру шкіри: роблячи її на дотик більш м’якою і еластичною, а також допомагає усунути сухість і лущення.

Має заспокійливий ефект: алантоїн у складі має заспокійливі властивості, які зменшують почервоніння і роздратування, надаючи шкірі комфорт і свіжість.

Підходить для всіх типів шкіри завдяки своїй ніжній і зволожуючій формулі.

Я дуже люблю маски для обличчя, у мене завжди є кілька баночок під різні потреби: очищаюча, зволожуюча, поживна. Але такої текстури ще не зустрічала. Aqua Glow Extra Moisturizing Face Mask назву миттєво зволожуючою, вона вже стала моїм фаворитом після кількох застосувань. Раджу придивитися до неі! Складові у неї супер активні 👌