Фісташка

Чоловічий гель для вмивання від Barbers

Чоловічий гель для вмивання від Barbers

Цей гель я обрала через його склад. Мій улюблений гель — це Cerave, і його склад трохи подібний до цього. Він не має сильних ПАР, а містить лише м’які очищувачі, отже, повинен ефективно очищувати шкіру, але при цьому не пересушувати її. Якби не здавалося, що для жирної шкіри обличчя необхідні засоби, які будуть її підсушувати, це не так. Якщо сильно пересушити жирну шкіру обличчя, вона стане ще більш жирною. Тому обов’язково потрібно обрати саме м’які очищувачі, які не порушують pH шкіри, не пересушують її, але при цьому добре видаляють бруд.

Сам флакончик має стандартну форму. Але дизайн мені сподобався. Це чорний колір з мінімумом інформації на баночці. Як на мене, виглядає стильно в чоловічій косметичці. Загалом вигляд продуктів від бренду Barbers мені особисто дуже подобається. І у чоловіка це не викликає відчуття, що він користується моєю косметикою, адже він часто може не купити якийсь засіб тільки тому, що він виглядає занадто жіночно.

Гель прозорий, має аромат недорогих чоловічих парфумів. Він ненав’язливий та не дуже сильний. Гель дуже добре і легко піниться та розподіляється по обличчю. Після його використання не має відчуття стягненості чи пересушеності. Але при цьому шкіра очищена, приємна на дотик.

Засіб відмінно справляється зі своєю задачею. Тому тепер хочу спробувати і інші продукти для чоловіка.