Алла

Здоров’я чи комфорт?

Здоров’я чи комфорт?

Незважаючи на вік 40+ я маю комбіновану шкіру обличчя, схильну до висипань. Знаючи, що дбайливе очищення надзвичайно важливе для підтримання шкіри в гарному стані, я вирішила спробувати гідрофільну олію від українського виробника.

Отже, що ми маємо.

Вік: 16+

Бренд: marie fresh cosmetics

Серія: базовий догляд за комбінованою та жирною шкірою

Група товару: гель для обличчя, гідрофільна олія, засоби для зняття макіяжу

Призначення: демакіяж, матування, очищення

Об'єм: 150 ml

Інгредієнти: імбир, виноградні кісточки, вітамін е, глина, евкаліпт, касторова олія, конопля, макадамія, петитгрейн, саліцилова кислота

Класифікація: натуральна

Тип шкіри: жирна, комбінована

Країна ТМ: Україна

Зроблено в: Україна

Що обіцяє виробник

Догляд за жирною і комбінованою шкірою обличчя потребує терпіння і особливого підходу. Якщо ви прихильник мінімалізму і віддаєте перевагу багатофункціональності засобу, ніж десятку різних баночок – тоді бренд Marie Fresh знає, чим вас порадувати! Він випустив гідрофільну олію-гель 3 в 1, що подарує вам свіжість, зніме залишки косметики і на завершення усуне жирний блиск. Все, про що можна мріяти, в одному флаконі!

Особливості Cosmetics Hydrophilic Gel-Oil бренда Marie Fresh:

- дбайливо видаляє з обличчя залишки декоративних засобів;

- очищає пори, нормалізує вироблення шкірного сала;

- текстура олеогель трансформується і дарує неймовірний комфорт епідермісу;

- містить BHA-кислоти, що м'яко видаляють ороговілі клітини шкіри;

- діє як потужний антиоксидант завдяки вітаміну Е;

- бореться з чорними точками, запобігає появі комедонів;

- містить олії насіння конопель, виноградних кісточок і макадамії.

Як користуватися?

Невелику кількість оліогелю сухими руками нанесіть на суху шкіру. Легкими масажними рухами розподіліть олію по масажних лініях. Змочіть руки водою і повторіть масаж. Гідрофільний засіб під час взаємодії з водою перетворюється на ніжне молочко, яке необхідно змити водою. Після цього рекомендовано використовувати пінку для вмивання для завершення ритуалу очищення.

Мої враження

Мені не сподобався запах, від слова зовсім. Пахне риб’ячим жиром, от реально такий для мене запах з дитинства, коли мама годувала мене ним із ложки.

Ця вмивачка позиціонується як натуральна, можливо, тому сюди не додали ароматизаторів. З одноко боку - це плюс, бо корисно для здоров’я. Але для мене аромат має значення, тому для мене тут мінус.

Погано змиває туш. Окремо користувалася іншим засобом.

Після вмивання шкіра не скрипуча, хто розуміє, про що я, очевидно через те, що це олійка і залишається на шкірі.

Виробник радить перед використанням засіб збовтувати, щоб емульгатори рівномірно розподілялись по товщі та засіб емульгувався і добре розчиняв усі забруднення.

Періодично на моїй шкірі з’являлися висипи, яких давно не було. Але у мене зараз через вік змінюється гормональний фон, тому невідомо, може, якби не цей засіб, може висипів було б і більше.

Загалом враження неоднозначні. Але спробувати варто. Тим більше, що зараз на цей засіб діє акція. Купуйте 2 шт., щоб отримати до -10% знижки на кожен 2-й товар. Та й виробник український і варто було б його підтримати.

А ви користувалися засобами цього виробника?

Здоров’я чи комфорт?
Здоров’я чи комфорт?
Здоров’я чи комфорт?