KsuLv

Чи виконує INSTYTUTUM свої обіцянки?

Чи виконує INSTYTUTUM свої обіцянки?
Чи виконує INSTYTUTUM свої обіцянки?

Чим старше я стаю, тим більш важливе значення приділяю догляду за шкірою навколо очей, адже тут першими зʼявляються ознаки старіння. Взимку ввела в догляд крем-ліфтинг для повік з освітлювальним ефектом від бренду Institutum.

Чому саме Instytutum?

Бо я вже знайома з косметикою бренду: раніше вам розповідала про подушечки з кислотами https://club.makeup.com.ua/post/36702/ і можу сказати що вартість відповідає якості.

Чи виконує INSTYTUTUM свої обіцянки?

🟢 Корекцію зморшок

🟢 Зменшення набряків, підтяжку і помʼякшення шкіри навколо очей

🟢 Глибоке зволоження

🟢 Підтяжку верхніх повік

🟢 Освітлення шкіри і боротьба з темними колами під очима

🟢 Коригування «гусячих лапок».

⚪️ Синьо-зелені водорості

⚪️ Мультимолекулярна гіалуронова кислота

⚪️ Стовбурові клітини малини

⚪️ Екстракт кори шовкової акації

⚪️ Вітамін РР

⚪️ Трипептид 5

⚪️ Екстракт клітин кавового дерева

⚪️ Екстракт кори ясена;

⚪️ Сігезбекія східна

⚪️ Біополімери

⚪️ Бісаболол

⚪️ Олія каріте.

Обʼєм 15 мл, консистенція кремова, розхід економічний (однієї баночки вистачило на 8 місяців використання 2 р/д). Аромат нейтральний, практично не відчувається.

Наносила зранку і ввечері на суху, очищену шкіру навколо очей і на верхню повіку. Крем швидко вибирається, не залишаючи жирного блиску.

Крем ідеально справляється зі своєю основною задачею - глибоке зволоження шкіри, внаслідок цього розгладжуються дрібні зморшки і «гусячі лапки» стають менш помітними. Це один з найкращих кремів, які я використовувала для зволоження, шкіра набуває живого сіяння та еластичності. Проте ефект підтяжки помітний не був і я не очікувала значних результатів у цьому напрямку, оскільки вважаю, що креми не здатні забезпечити помітну підтяжку.

Додаю фото до/після.

Institutum крем-ліфтинг для повік ефективно зволожує та розгладжує дрібні зморшки, надаючи шкірі свіжий вигляд. Хоча помітної підтяжки не спостерігається, продукт добре справляється зі своєю основною задачею.