Dasha_Batalova

Пусті баночки за якими я вже сумую(

Пусті баночки за якими я вже сумую(

Дівчата, чи то я така чи всі, але коли в мене закінчуються улюблені засоби - на мене нападає якась грустинка і переживання "а якщо знову в засобі зміниться компонент чи формула і він вже буде не такий дієвий". Як з цим боротись?(

Як ви можете зрозуміти, баночок у мене в х10 більше ніж у чоловіка😂 І це мої перші викидушки тут у клубі, тож по-порядку. ( наперед кажу, що я людина, яка багато волонтерить, у мене пів родини на передовій та істинно ненавиджу мову окупанта, баночки які є цією недомовою - зі старих запасів).

Шампунька від Garnier. Один взагалі з улюблених брендів для волосся. Класна шампунь, не викликає лупу. Гарно піниться, чудово вимиває волосся, реально цієї баночки вистачило на довго, я думаю, що пів року вона в мене точно була (при тому, що в мене не коротке волосся). Взагалі люблю Гарніер за класні текстури і їхні аромати.

Пусті баночки за якими я вже сумую(

Міцелярна вода Simple. Я думаю, багато хто про неї чув. З моїх спостережень, вона - одна з найкращих. Чудово змиває мейк, не пече, не пересушує шкіру, не має різкого запаху, немає поганих складників і не тестується на тваринках ( Для мене цей пункт дуже важливий).

Купила її колись по відгуках у тіктоці (думаю часто хто так робив).

Lirene - це один з моїх найнай улюбенішийх брендів. Оцей міцелярний гель - найкраще що зі мною було 😂 Він реально так класно після міцелярної води дозмивав макіяж, що я вражена. Велиииичезний його плюс - не пече на очах. Прям максимально класний. Дуже тішусь, що він є у продажу, тож я точно його ще собі замовлю.

З цієї ж Комбуча - серії у мене майже закінчився тонік для обличчя. Відповідно його я використовувала після міцелярки та гелю. Чудово заспокоює шкіру, особливо після того, коли руки і мозок не дали спокою і всі прищики на обличчі були успішно видавлені. Знімає почервоніння, гарно очищає обличчя. Рекомендасьйон щирий.

Не знаю, чи ще ж такий у продажу, але це прям такий старий, стратегічний запас. З такого засобу почалась моя повага до Ліренок ♥ Я раніше знала, що таке суха шкіра лоба та міжбрів`я. Цей гель мене реально рятував. Не знаю як, але оці ділянки де було шелушіння шкіри - ставали гладенькими і зволоженими. Це не скраб, а ніжний гель. Чудове рішення і спасіння для дуже сухих ділянок шкіри. Позначу ще такий засіб з ягодами годжі. (закінчився, але пляшечку на жаль - викинула раніше) Така ж дія на шкіру і ще + є ВІДЧУТТЯ ОХОЛОДЖЕННЯ. Це прям ВАУ.

Я не знаю де ще знайти таку тональну основу. Але вона сама офігенна ,яка в мене була за останній час. Це корейський бренд ( я пробувала гуглити) - знайти важко. Але така текстура, такий вау ефект на шкіру, ніби фотошоп і порцеляна.

Не скочується да ще й з СПФ. ІДЕАЛЬНО. Якщо хтось знає, де її знайти або де вона є у наявності. Скажіть ♥

Геній зволоження від Loreal. Не знаю, хто і чому від нього фанатіє. Це була моя друга баночка ( теж зі старих запасів) і я рада, що він закінчився. Перше - я чую в ньому ноти спирту. На деяких ділянках він пече. Але дійсно, якщо брати як базу під мейк - непогано. Хоча, на мою думку, є й кращі засоби за такі кошти.