Лілія

Sane VS мило: що з цього краще?

Sane VS мило: що з цього краще?

Перше враження, коли розпакувала посилку: " А що це?". Та це моя необачність, бо при замовленні я не помітила, що об'єм засобу 50 мл. Він дуже маленький, я таких гелів для вмивання ще не бачила. Проте, забігши наперед, скажу, що він доволі економний. Орієнтовно на місяця півтора його б вистачило.

Про засіб:

це гель для вмивання для проблемної та чутливої шкіри з азелаїновою кислотою та центеллою.

Чому я його обрала:

З цікавості шукала заміну своєму гелю від Q+A (писала вже про нього допис), тому що хотіла спробувати щось новеньке. Мій гель закінчився швидше ніж я планувала, тому я не мала часу довго вивчати і обирати заміну — взяла цей від бренду Sane, тому що давно хотіла спробувати щось від даного українського бренду. При виборі опиралась на характеристику "для чутливої шкіри", бо мені здавалось, що для такої шкіри все завжди максимально дбайливе.

Переваги:

• справді ретельно очищує шкіру

• економний (чи правильно економічний?), адже достатньо горошинки

• приємна густа прозора текстура та відсутність запаху і гіркого присмаку (я його не їм, але деякі засоби здатні таке лишати на шкірі і губах 😅)

• звісно ж ціна

Мінуси:

Недолік, як на мене один: і він основний та дуже значущий. Відчуття після вмивання, ніби вмилась господарським милом. Шкіра суха-сухуща і стягнута. Одразу ж після вмивання хочеться зробити екстренне зволоження. Після крему ці неприємні відчуття зникають, але чи варто воно того? Для мене ні?

Можливо, для когось цей засіб підійшов більше, але, на жаль, це не мій випадок. Більше не повторю і повернусь до улюбленого Q+A. Тепер боюсь йому зраджувати

Які інші засоби від Sane радите спробувати, щоб точно сподобались?